Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sok egyéjszakázós pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok egyéjszakázós pasi miatt van kevesebb bizalom a nőkben?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom ebben a kategóriában, hogy sok pasi csak kihasználja a nőket 1-2 alkalom erejéig, ezért utána a nő bizalma megcsappan a férfiak irányába.

A héten beszélgettem az egyik ismerkedős oldalon egy kedves lánnyal, nagyon jó kisugárzása volt, meg is tetszett egyből. Mikor felhoztam a találkozás lehetőségét, akkor egyből elutasított, mert szerinte ugyanolyan vagyok, mint a többi férfi, és csak kihasználni akarom egy éjszaka erejéig. Ezen meglepődtem, mert semmi ilyen szándékom nem volt, mindig hosszú kapcsolatban gondolkodom.

Ezután elgondolkodtam, hogy mennyi ilyen nő lehet még, aki a rossz élménye miatt nem ad lehetőséget egy olyan embernek, aki meg szeretné ismerni, és tényleg vele szeretne lenni. De közben az is eszembe jutott, hogy igazából 2 ember kell ahhoz, hogy ágyba bújjanak, és ha így nézzük, nem csak a pasi hibája, ami történik.

Szóval most akkor a szexre hajtó fél a hibás, vagy az, aki nem ismerte meg eléggé a másikat, és beengedte az ágyába idő előtt?

2016. dec. 28. 16:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
mind a 2
2016. dec. 28. 17:04
 2/24 anonim ***** válasza:
46%
Ok okozati alapon működik ez a dolog oda-vissza.
2016. dec. 28. 17:05
 3/24 anonim ***** válasza:
85%
Igen, sajnos ez így van. És nem kell saját rossz tapasztalat ahhoz, hogy bizalmatlanná tegye a nőket, elég ha csak barátnők vagy testvér hasonló történeteit hallják. Sőt, ha a szülők féltik a lányukat, és sok ilyen esetre figyelmeztetik, attól is lehet bizalmatlan.
2016. dec. 28. 17:07
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

"Szóval most akkor a szexre hajtó fél a hibás, vagy az, aki nem ismerte meg eléggé a másikat, és beengedte az ágyába idő előtt?"

Szerinted ki elítélendőbb, az aki hiteget és átver másokat, vagy aki hiszékeny és jóhiszemű? Nyilván nem egy életrevaló tulajdonság a mai világban a jóhiszeműség, de ettől még senkit sem tartanál rossz embernek. Mások hitegetése (mert gondolom ha a férfi előre közölné, hogy csak alkalmi szexpartnert keres, akkor említett lány nem jött volna össze vele) viszont alapból nagyon negatív dolog.

2016. dec. 28. 17:14
 5/24 A kérdező kommentje:

Nyilván elég ocsmány dolog átverni és megvezetni valakit csak a szex miatt, ez tény. De a nőnek sem kötelező mondjuk első randi után felvinni magához a pasit, csak azért, mert olyan szépen bókolt.

10 évvel ezelőtt, amikor beléptem a huszonéves korszakomba, akkor én el sem tudtam képzelni, hogy az első 1-2 randi alkalmával már szex is lehet. A lányok zárkózottabbak voltak, persze akkor is voltak már kivételek. De ez a mai világ teljesen a feje tetejére állt.

2016. dec. 28. 17:21
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

Az sokkal riasztóbb, mikor egyértelműen közlöd, hogy nem lesz szex, és a pasi süketnek tetteti magát: tovább nyomul, és az se zavarja, ha nyilvános helyen van. Vagy ha kiakad, és ordítozni kezd, hogy nem azért fizette a kávémat, hogy üres kézzel távozzon, úgyhogy ne keressem magam, stb.

Szerintem az már sikertörténet, ahol a pasi olyan szimpatikus, hogy a nőnek van kedve vele szexelni az első randin. Ugyanis sokan csak elvárják, alanyi jogon, nulla erőfeszítéssel.

Pár ilyen baromba belefut az ember lánya, és többé nem lesz bátorsága idegenekkel találkozni.

2016. dec. 28. 17:22
 7/24 anonim ***** válasza:
47%
Az "egyéjszakához" ketten kellenek. Akinek pedig annyi esze van, hogy pár óra ismertség utáni szextől többet vár, az meg is érdemli. Most gondolj bele. Azt általad említett nőt is mennyien megdöntötték, mire tanult belőle? Ráadásul neked kellene teperni, mert hülye volt. Ez nem így működik.
2016. dec. 28. 17:25
 8/24 anonim ***** válasza:
25%
6# Na, tudod-e, ki az aki szexet követel az első randit követően? Hát akit a nők rászoktattak, hogy már első nap lefekszenek vele. Itt a bibi talán.
2016. dec. 28. 17:29
 9/24 A kérdező kommentje:

Erről az ordibálós megsértődött férfitípusról is hallottam már. Sosem értettem, hogy annak mi értelme van, ha felháborodik, attól nem fog pozitív irányba változni a nő megítélése. Arról nem is beszélve, hogy nem azért hívok meg kávézni valakit, mert le akarok feküdni vele, hanem mert meg szeretném ismerni. A kávé pedig alapból nem egy ajándék, amiért elvárnék cserébe én is valamit.

Akkor büszke vagyok magamra, mert nekem randi nélkül is "felajánlotta" magát 2 nő. :D A mostani és az előző munkahelyemen, persze pár hónapnyi ismeretség és beszélgetések tömkelege után. De volt férjük/barátjuk, így nem éltem a lehetőséggel, meg hát amúgy is csak kapcsolatban gondolkodom.

Az ilyen nőknél már csak az a jobb, amikor még gyereke is születik egy ilyen kis kósza kalandtól, és egyszerre utálja a férfiakat, és keres egy pótapát.

2016. dec. 28. 17:32
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez igaz, akkor az is, hogy a férfiak bizalma meg attól csökken, mikor 1.lhúzzák anyagilag 2.csak arra használják, hogy féltékennyé tegyék vel Mr.Menőarcú Tahógyeereket, 3.első nap ágyba köveetelik a dolgokat és ha utána nem ugrál úgy, ahogy a nő öveteli akkor rögtön molesztálást kiált és irány a dutyi...
2016. dec. 28. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!