Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sok egyéjszakázós pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok egyéjszakázós pasi miatt van kevesebb bizalom a nőkben?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom ebben a kategóriában, hogy sok pasi csak kihasználja a nőket 1-2 alkalom erejéig, ezért utána a nő bizalma megcsappan a férfiak irányába.

A héten beszélgettem az egyik ismerkedős oldalon egy kedves lánnyal, nagyon jó kisugárzása volt, meg is tetszett egyből. Mikor felhoztam a találkozás lehetőségét, akkor egyből elutasított, mert szerinte ugyanolyan vagyok, mint a többi férfi, és csak kihasználni akarom egy éjszaka erejéig. Ezen meglepődtem, mert semmi ilyen szándékom nem volt, mindig hosszú kapcsolatban gondolkodom.

Ezután elgondolkodtam, hogy mennyi ilyen nő lehet még, aki a rossz élménye miatt nem ad lehetőséget egy olyan embernek, aki meg szeretné ismerni, és tényleg vele szeretne lenni. De közben az is eszembe jutott, hogy igazából 2 ember kell ahhoz, hogy ágyba bújjanak, és ha így nézzük, nem csak a pasi hibája, ami történik.

Szóval most akkor a szexre hajtó fél a hibás, vagy az, aki nem ismerte meg eléggé a másikat, és beengedte az ágyába idő előtt?

2016. dec. 28. 16:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Elmesélek neked egy történetet: Egy fiatal fiú legalább 15-ször próbált barátnőt szerezni, de egyszer sem ment neki, mert a lányok pár randi után lekoptatták. Ez azért történt, mert a srác tipikus jófiú volt, virágot vitt a lányoknak, csokit, plüssmackót, udvarias volt velük és az önbizalma sem volt épp az egekben. A sok visszautasítás után úgy döntött, hogy ez így nem állapot és legközelebb nem lesz ilyen "nyámnyila". Felvette tehát a rosszfiú viselkedést, nem udvariaskodott, elkésett a randiról, nem figyelt oda a lányra stb., azt hitte ettől biztosan leveszi a lányt a lábáról. Erre a lány azt mondta neki: "Ne haragudj, de ez így nem fog működni. Én mindig olyan srácot akartam, aki udvarias, figyelmes és kedves hozzám és őszintén szólva elegem van az ilyen műmájerekből, mint amilyen te vagy." Erre a fiú szóhoz sem jutott. Azt kérdezgette magától, hogy hogyan lehetett ilyen hülye, hogy meghazudtolta saját magát. Ez a lány pont olyan volt, aki az ő igazi énjét akarta. A fiú pedig megfogadta, hogy ezentúl csak az ilyen lányokat fogja keresni.

A történet, amit most elmondtam igaz. Előfordulhat, hogy kiszíneztem egy-két dolgot, de a lényegen nem változtat. Ez egy elég gyakori jelenség egyébként.

2016. dec. 28. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
10%

És a fiú 89 éves koráig magányosan élt, járt a randikra, de pont leszarták, hogy ő jó- vagy sem, öregkorára akkora jobbkeze lett mint valami elcseszett szuperhősnek és végül meg is találta a szerelmet. 89 évesn, 15 nappal a halála előtt.

Az élet szép, igaz-e?

2016. dec. 28. 17:37
 13/24 anonim ***** válasza:
48%

Remélem, hogy azért valami vidámabb befejezés lesz. :D

2016. dec. 28. 17:39
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

Ezzel még egy baj van... Hogy mindegy épp melyik szerepet veszi el, az sosem lesz jó. Ha épp "rosszfiú macho" akkor "jaaaj pont nem erre vágyom" mondja majd a nő, ha pedig visszafogott, udvarias akkor "áááá ez unalmas, de nyomi vagy"...

Mert mindkettő csak kifogás, valószínű nem ezen múlik. Vajon Vin Dieselt is elhajtaná az a nő aki a visszafogottságot szerette volna? Hát nem...

2016. dec. 28. 17:40
 15/24 A kérdező kommentje:
Az szerintem már pont elég baj, ha valaki egy másik személyiséget próbál ráerőltetni magára, és ezáltal másra is. Ezzel magunkat is és a másikat is becsapjuk, egy hamis képet mutatunk magunkról. És ahogy írtad, lehet pont ezzel szúrjuk el a randit, de ha nem, akkor a kiszemelt partner ebbe szeret bele, akkor az megint nem túl pozitív, hisz életünk végéig nem hazudhatunk, hisz minden álarc lehull egyszer.
2016. dec. 28. 17:41
 16/24 anonim ***** válasza:
37%

A legidegesítőbb mégis a "nincs meg a kémia" duma. Tipikus joker kifogás, mivel nem megfogható dolog. Ennél márcsak a "megvót írva a csillagokba'" rosszabb. Aha persze.

2016. dec. 28. 17:42
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

És akinek NINCS valódi személyisége? Nekem pl. nincs, csak felveszem amit épp akarok/épp elvárnak/épp kell... :(

Nem túl jó, de a "saját" személyiségmet nem tudom/nem merem kimutatni. Túl rizikós. Senki nem ismeri azt igzán, még én sem... :(

2016. dec. 28. 17:45
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

Őszintén megmondom én nem nagyon találkoztam olyan férfival, aki csak szexre hajtott volna. Persze volt, aki kijelentett ilyesmit, én pedig közöltem, hogy ez nem így működik. Úgyhogy vagy elvisz normális randira, és meglátjuk, mi alakul, vagy lelép. Egy évig jártunk a sráccal.

Sok esetben inkább azt tudom elképzelni, hogy a nő nem veszi a jeleket, hogy a férfi nem akar tőle semmi komolyat. Jól hazudni csak kevesen tudnak, és a legtöbb ilyen magának is hazudik, majd ha megtörtént az aktus, kitosztul a feje, és menekül. Nyilván vannak profi hazudozók is, de én eggyel sem találkoztam még. Volt olyan, aki megpróbált szédíteni, de nagyon amatőr módon csinálta, így leráztam. Egy kis naiva barátnőmet fűzte be utánam. Ha az ember lányának van elég emberismerete, önkritikája, és realitása, akkor nehéz becsapni. Mostani párommal a harmadik randin lefeküdtünk, de tudtam, hogy nem arra hajt, és igazam is lett.

De mit mondtam, ez szerintem elenyésző százalék. Rémhírek terjengenek inkább, amikből sok nő von le következtetéseket ismeretlenekre, vagy egy rosszul sikerült randi után. Pl: szimpatikusak egymásnak, 1-2 randi, lefekszenek, a pasi bizonytalan, nem akarja folytatni, a csaj pedig azzal érvel, hogy csak szexet akart. Ezt lehet könnyebb elismerni, mint azt, hogy nem vele akart lenni. Lehet a pasi nem is erőltette, de a csaj felkínálkozott, és tény, hogy ennek elég kevés pasi tud ellenállni. A nők egy része pedig azt hiszi, hogy ha szétteszi a lábát, akkor bebiztosítja magát. Pedig a férfiak is emberek, és legtöbbjüknek a szex szükséges, de nem elégséges feltétel egy kapcsolathoz.

Azoknak a nőtársaknak pedig, akik valóban találkoztak ilyen erőszakos alakokkal: sajnálom, de ne ez alapján általánosítsanak. Idióták mindkét nem képviselői közt akadnak, felesleges fennakadni. Inkább csak fel kell tudni ismerni őket.

2016. dec. 28. 17:47
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

#11 vagyok

Kérdező, természetesen igazad van a történetemmel csupán azt akartam elmondani, hogy nem feltétlenül csak a lányon múlik a dolog. Tizen nemt'om hányas pedig említette Vin Dieselt. Hát a hírnév biztos ad egy kis önbizalomlöketet az embernek. :D

2016. dec. 28. 17:48
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

"Az sokkal riasztóbb, mikor egyértelműen közlöd, hogy nem lesz szex, és a pasi süketnek tetteti magát: tovább nyomul, és az se zavarja, ha nyilvános helyen van. Vagy ha kiakad, és ordítozni kezd, hogy nem azért fizette a kávémat, hogy üres kézzel távozzon, úgyhogy ne keressem magam, stb."

Találkoztam ezzel a típussal. Egészen addig semmi jel, míg csak leveleztek, aztán hirtelen elkezd élőben nyomulni.

De ennél is van undorítóbb: Aki megzsarol, hogy ha nem lesz szex, akkor viszlát, vagy aki még egy séta alkalmával is nyomul a nyílt utcán, és letapiz vagy hirtelen a kezedet megfogja, és letapiztatja magát, esetleg a farkát dörgöli hozzád. A "legjobb" része meg akkor jön, miután közlik, hogy nekik feláll, és szexelnem kell velük, mert mindezt én idéztem elő.

Valaki itt írta, előbb, hogy ehhez az is kell, hogy előtte a csajt már egy csomószor átvágják, hogy ilyen szitukba keveredjen. Csak jelzem, hogy nem kell. Mi egymásnak adjuk a tippeket a barátnőkkel, hogy hogy mit hogyan ne csináljunk. Például soha többet nem fogok romantikus sétára menni sehová, mert nem szeretném, hogy megint megfogdossanak.

2016. dec. 28. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!