Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok egyéjszakázós pasi miatt van kevesebb bizalom a nőkben?
Sokszor olvasom ebben a kategóriában, hogy sok pasi csak kihasználja a nőket 1-2 alkalom erejéig, ezért utána a nő bizalma megcsappan a férfiak irányába.
A héten beszélgettem az egyik ismerkedős oldalon egy kedves lánnyal, nagyon jó kisugárzása volt, meg is tetszett egyből. Mikor felhoztam a találkozás lehetőségét, akkor egyből elutasított, mert szerinte ugyanolyan vagyok, mint a többi férfi, és csak kihasználni akarom egy éjszaka erejéig. Ezen meglepődtem, mert semmi ilyen szándékom nem volt, mindig hosszú kapcsolatban gondolkodom.
Ezután elgondolkodtam, hogy mennyi ilyen nő lehet még, aki a rossz élménye miatt nem ad lehetőséget egy olyan embernek, aki meg szeretné ismerni, és tényleg vele szeretne lenni. De közben az is eszembe jutott, hogy igazából 2 ember kell ahhoz, hogy ágyba bújjanak, és ha így nézzük, nem csak a pasi hibája, ami történik.
Szóval most akkor a szexre hajtó fél a hibás, vagy az, aki nem ismerte meg eléggé a másikat, és beengedte az ágyába idő előtt?
Szomorú ezeket olvasni, mert pl én szeretek sétálni az első randin, persze mindenféle dörgölőzés nélkül. Nem csodálom, hogy ennyi negatív tapasztalattal már nem igazán bíztok a férfiak közeledésében.
Pedig sok olyan pasi van, mint én is, akik csak tényleg ismerkedni akarnak, beszélgetni, beülni valahova, mindenféle elvárás nélkül, de az általatok leírt férfinak nem nevezhető egyedek viselkedése miatt már a legtöbb programtól vagy találkozástól félnek a lányok. Pedig sokunknak tényleg tisztességesek a szándékai, de így nehéz bizonyítani, ha alapból negatív megítéléssel indulunk.
"De közben az is eszembe jutott, hogy igazából 2 ember kell ahhoz, hogy ágyba bújjanak, és ha így nézzük, nem csak a pasi hibája, ami történik. "
Igazad is van, meg nem is. Egyetértek, hogy a nő döntése is, hogy belemegy-e a szexbe. De vannak férfiak, akik nem tisztázzák előre a dolgokat. Úgy értem, van olyan szituáció, amikor evidens, hogy csak szexről van szó. Meg persze eleve nem kell feltétlenül az első randin szexelni, és akkor nem tud kihasználni. De vannak férfiak, akik egész hosszan tudnak várni, vannak, akiknek ez ilyen vadászat, hogy na, még ezt a visszahúzódóbb nőt is megdöntötték. Vagy például olyan is van, hogy a nőnek tényleg tetszik a srác, és inkább hamar lefekszik vele, nehogy srác azt higgye, hogy egy ilyen prűd csaj, bár utóbbi esetben szerintem a nőnek túl kevés az önbizalma. Főleg tinédzserek között van, hogy egy fiú akár sokat is képes arra várni, hogy a lány lefeküdjön vele, majd dobja, márpedig ha mondjuk huszonévesek vagytok, akkor a tinédzserkor nem volt olyan baromira régen, hogy eszébe se jusson.
23/N
Köszönöm, igyekszik az ember! :)
Elég nyitott, beszélgetős típus vagyok, így általában hamar szimpatikussá tudok válni a másik fél számára, ráadásul más férfiakkal ellentétben érdeklődő is vagyok, és tényleg érdekel, amit egy nő mesél magáról. Bár valahogy ezekkel nem jutottam előrébb mostanában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!