Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgoznátok fel ezt a helyzetet, amikor ártatlan vagy, de nem hisznek neked?
Szakítottunk barátommal, mert mikor kisértem ki őt melóba megbeszéltük h rá 2 órára indulok én is dolgozni. Viszont betegnek éreztem magam, s később keltem, le voltam némítva s 160 nem fogadott hívásom volt tőle. Felhívtam egyből, s közölte, hogy soha többet ne keressem. Vitánk miatt lekéstem a buszom, vonattal kellett mennem. melóba késtem sokat.
Szerinte csak úgy tudom megoldani a konfliktus helyzetet a munkámban a késés miatt ha lefekszem a főnökömmel, így nem kíváncsi a jövőmre.
Undorítónak tart, és hazugnak.
Állandóan azon volt, hogy én pasizok csalom őt. Hazudok neki mindenben, állandóan hívott ellenőrizni merre vagyok.
Mindenben megfeleltem neki, és úgy se volt jó egyre durvább dolgokon akadt ki.
Tudom, hogy nekem lesz csak jobb.
Viszont már most azon sírok csütörtök este, hogy legyen már itt a hétfő és mehessek dolgozni.
Nem tudom mit kezdek magammal péntek szombat vasárnap. Én teljesen egyedül maradtam, barátokkal se tudok találkozni semmi.
Nagyon fáj az a gondolat, hogy szerinte én mindig pasiztam és mentem össze vissza és hazudtam neki,amikor itt vagyok egyedül totál egyedül, neki éltem és még se bízott bennem.
Ti, hogy dolgoznátok fel ezt a kérdést? Egyedül vagy teljesen de közben azért szidtak minden nap mert nem bíztak benned...
Örülj neki h megszabadultál tőle!
Hasonló kapcsoaltom volt nekem is.és áldom az eget h nincs már
Ez tényleg olyan szintű képzelgés, amire nincsen ráhatásod. Teljesen el van szakadva a valóságtól a fiú, és párhuzamos életbeli meg transzgenerációs okokat vetítget Rád - mindeközben érzelmileg erősen zavart.
Nagy fájdalmaz okoz Neked, hoyg iylenekkel gyanúsít, de Te is sérülékeny vagy azokon a pontokon, amikkel gyanúsít igaztalanul. Ezzel hazsnos lenne foglalkoznod, hogy mért pont az fáj azokból, amiket Rád vetít, ami fáj.
160 nem fogadott hívás?
A féltékenységén úgysem tudsz változtatni, inkább csak rosszabb lesz mert magának jobban hisz mint neked.
És idővel fel lesz dolgozva a helyzet.
utazz haza a szülőkhöz nagyzsülőkhöz hétvégére v vlkihez menny el
utána pedig keres vlmielfoglaltságot a szabad idődre majd az idő segít
örülj h vége van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!