Ti ezt hogyan dolgoznatok fel? Haragudnatok anyukatokra?
Az a helyzet, hogy anyukam es apukam 95'ben hazasodtak ossze, ra ket evre (97') jottem en.
Anyukam 98' ota csalja apukamat. Apukam nagyon szereti anyukamat, de anyukam mar nem szereti. Szoval 98' ota vannak komolyabb-komolytalanabb kapcsolatai 2-3 evente mindig volt valakije. Most van egy ferfi, akibe anyukam "halalosan szerelmes", a ferfi
gyereke(i) mar ismeri(k) anyukamat, es
elfogadjak a kapcsolatukat. A ferfi azt szeretne,
hogy koltozzunk oda hozza(juk).
Ami a problemam: Apukam nem tud a dologrol, es mivel kulfoldon dolgozik (2eve) csak 4-6 hetente jar haza, igy semmit nem vesz eszre, amikor apam haza jon akkor anyam teszi neki a szepet s a jot.
En is tegnap tudtam meg, hogy "van" ez a ferfi. Azota csak bogok, es nagyon elszomorit, hogy az eddig tokeletesnek hitt csaladom igy
"elromlott". Bocsanat, hogy ilyen hosszu lett, de nagyon ketsegbe vagyok esve.
16/L
Nem,, ha végiggondolnám, akkor nem haragudnék.
Egy kapcsoat hosszútávon nem működik, ha távkapcsolat, a folyamatos 4-6 hetente talalkozás az még távkapcsolatnak is túl táv.
Persze átmenetileg működhetne, de életvitelszerüen nem.
Az a nem fai, hogy mindezt titokban csinlja, édesapádnak nem mondta el, ő pedig nagy valószínűséggel pénzel titeket.
Amiatt, haragudnék rá, de nagyon. Így azért jó kenyelmes, hogy van egy férj, aki küldi haza a pénzt, mellette meg egy épülő párkapcsolat. Ezt az nőszintétlenséget kellene tisztába tennie, akkor fel tudnám dolgozni
Igen, haragudnék.
És tuti nem költöznék vele.
Nálunk is ez volt, először elköltöztünk anyuval, majd amilyen gyorsan csak lehetett, mentünk vissza apuhoz, és onnantól ő nevelt fel. Életünk legeslegjobb döntése volt!
Neked annyiból nehezebb, hogy apukád ingázik, és alig van otthon, így nem tudom, ez mennyire lenne megoldható. Meg hát azt persze neked kell tudnod, kivel akarsz élni.
Igen, eleg rendesen penzel minket.
Anyukamnak mar tobbszor is kifejtettem velemenyemet,de nem nagyon erdekelte. Azt szokta mondani, hogy " csak egyszer elek en is, nekem is jar a boldogsag"... aztan megkertem ra, hogy legalabb apukamnak mondja el, erre azt a valaszt kaptam, hogy " mondd el te neki ha annyira akarod."
Azert azt elegge morbidnak tartom, hogy en mondjam el edesapamnak, hogy anyam megcsalja. Persze szeretnem, hogy tudja, hogy megis mi a helyzet, de ugygondolom, hogy nem az en feladatom, hogy ezt kozoljem vele.
Valamint anyam szerint ez akkor lenne megcsalas, ha egyszer apukammal, egyszer a masik ferfivel bujna agyba...szerintem nagyon nem, de ezen mar nincs kedvem vitatkozni vele.
Megértelek, hogy haragszol rá. De egyszer azért majd bocsáss meg neki, hiszen mégiscsak az édesanyád.
Fontos, hogy nem neked kell rendet tenned a szüleid életében. Amit ők hibáznak, azt nekik kell rendbe tenni. Tehát nem a te feladatod, hogy közöld édesapáddal, anyukád csalja. (Ez nagyon csúnya húzás volt édesanyád részéről.) Viszont hazudnod sem kell neki. Tégy a szerint, ahogy érzel.
Azt is megértem, ha nem szeretnél anyukáddal az idegenhez odaköltözni. Nem tudnál esetleg édesapádhoz kiköltözni? Kinek a lakásában laktok? Ha sajátban, és édesanyád elköltözik a szeretőjéhez, esetleg megbeszélhetnéd szüleiddel, hogy te maradnál a mostani lakásban.
Fontos, hogy lehetsz szomorú, hogy megromlott a szüleid házassága. De az is fontos, hogy ez nem a te dolgod. Te csak azt lásd, hogy van anyukád és apukád. Ha külön vannak, ha együtt, akkor is a szüleid. Nem a te feladatod, hogy megoldd a problémáikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!