Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti dolgoznátok/alkalmaznátok...

Ti dolgoznátok/alkalmaznátok az ex "menyeteket" továbbra is ebben az esetben? Vagy meg fog rám haragudni?

Figyelt kérdés

Van egy párom már 2 éve. Az anyukájának dolgozok 5 éve, közben jöttünk össze. Örült nekünk, addig is jó volt a kapcsolatunk. Sok mindent meg szoktunk beszélni. Köztük azt, hogy a párommal nagyon nehéz néha, hamar felkapja a vizet minden hülyeségen. Az apja is ilyen, az anyukáját is nagyon bántja, mert ő is egy nyugodt természet. Mostanában sokat gondolkodtam, úgy döntöttem szakítok, mert nem akarom, hogy ő legyen a gyermekeim édesapja. Szeretem, de inkább egy nyugodtabb, türelmesebb férfival tudom elképzelni az életem, a gyereknevelést.

Szerintetek ha ezt elmondom az anyukájának is megsértődik? Keresnétek a helyemben másik munkát, vagy tudtunk ettől együtt dolgozni. Szerintem annyira bántó dolgot nem mondok. Ő is tudja milyen a fia.

2013. febr. 13. 10:18
 1/8 Robi.88. ***** válasza:
100%
A nők nagyrésze érzelmi alapon dönt, szal valószinű h kereshetsz másik munkat, ami nem is rossz otlet tekintve azt h az exeddel és a volt "anyosoddal" kéne egyutt dolgoznod. Elérnék, h egy idő után magad mondj fel, vagy ujra beleesnel ugyanabba a hibaba és megint osszejonnetek.
2013. febr. 13. 10:22
 2/8 A kérdező kommentje:
A fia nem ott dolgozik. Szóval csak az anyukájával kellene együtt lennem. Én úgy gondolom ha másról lenne szó maximálisan megértene, de csak a fiát készülök otthagyni.
2013. febr. 13. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen az anyuka.

Nekem van exem akit kitettem,anyukájával mai napig jóban vagyok,ő megértette miért szakitottam a fiával,a fiának anynit mondott,hogy viselkedett volna felnőtt férfiként velem,akkor nem veszit el.

4/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele erről. Én is hasonló helyzetben szakítottam, csak mi előbb jöttünk össze a fiával, utána kezdtem vele dolgozni. A szakítás semmilyen problémát nem okozott a munkában, ugyanúgy jóban maradtunk és tudtunk együtt dolgozni.
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez érzelmi, és értelmi szint kérdése jórészt. Ha az 5 év alatt munkatársként nem volt veled semmi problémája, a józan ész azt diktálná, hogy ne a kapcsolati státuszod alapján alkalmazzon tovább. Ha mégis eszerint döntene, ahhoz is joga van...

De miután a saját életed bőven többet ér, mint egy aktuális munkahely, gondolom, akárhogyan dönt, emiatt ne maradj a fiával. Nem könnyű helyzet, de ha vele valóban jó a kapcsolatod, szerintem áthidalható egy őszinte beszélgetéssel. Reméljük, a leendő exed sem akar majd keresztbe tenni neked az anyján keresztül. És persze a "nyugodtabb, türelmesebb férfi" se egy héten belül bukkanjon majd fel, bár erről valószínűleg szó sincs...

2013. febr. 13. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze mindentől függetlenül szakítani fogok, csak szeretném a munkámat megtartani, mert szeretem, meg vagyok vele elégedve, szerintem velem is meg van a párom anyukája.

A "nyugodt, türelmes" férfi lehet így vágyálomnak tűnik, de én egy ilyen mellett nőttem fel. Nem tökéleteset keresek természetesen, csak ha már most hülyeségeken felhúzza magát állandóan és ilyenkor nem mérlegel, akkor ha 24 órában körülöttünk lesz egy gyerek akkor még rosszabbra számíthatnánk. Nem volt egyszerű döntés, de már meghoztam, kitartok mellette.

2013. febr. 13. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ilyen józan sorokat olvasni. Mindenki azt írja, hogy tudom hogy ilyen meg ilyen de én szeretem. Aztán ennek meg is lesz az eredménye a sok csalás meg válás képében. Szerintem ha értelmes az anyuka, már pedig az írod az, és látja a fiacskája természetét is mindenképpen meg kell próbálni beszélni vele, és reménykedni hogy megért és megtarthatod a munkád. Ha okos az anyós jelölted, akkor még lehet hogy hálás is lesz hosszú távon, hogy így figyelmezteted a fiát, hogy érdemes lenne próbálkozni a változással. Sok sikert a munka megtartásához és az új párkereséshez!
2013. febr. 13. 12:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre a választ nem tudjuk neked megadni. Te ismered az "anyósodat", te tudod, hogy mennyire józan természetű.

Azt azért el kell, hogy mondjam, hogy az egyik barátnőm, aki szakított a pasijával annyira jóban marad az ex-anyósával, hogy az új házasságából született gyerekre is ő szokott vigyázni.

Vannak a józan, megfontolt anyósokra is jó példák.

2013. febr. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!