Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idős nagyszülővel lennétek,...

Idős nagyszülővel lennétek, vagy dolgoznátok?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nem igazán találok munkát. A nagymamámon kívül nincs senkim (se szülők, se testvérek) 83 éves. Szívbeteg, bőrrákja volt nemrég, meg egyéb betegségek. Önellátó, azzal nincs gond, fizikailag rendben van Hál' Istennek. De nem szeret egyedül lenni, azt mondja úgy nyugodt ha vele vagyok, ha elmennék dolgozni akkor is csak 4-6 órába menjek max. A pénz annyira nem lényeg ha lehet ilyet mondani, így is megélünk. De nem tudom mi legyen velem: maradjak vele itthon mint az "ápolója" vagy menjek dolgozni, ismerkedni. Mert azért szeretnék emberek közé is menni...
2012. máj. 5. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Én maradnék vele, ki tudja még meddig lesz velem. esetleg válalj vmi internetes otthoni munkát
2012. máj. 5. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Maradj vele, de keres olyan munkát ami hetente két-három nap

4 órában. Délelőtt egyik délután másik, így tudsz emberek közé menni! :)

2012. máj. 5. 23:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak annyira dilemmában vagyok. Ő néha azt mondja hogy "Emberek közé kellene menned, hogy összeismerkedj mert mi lesz veled ha én nem leszek" ez kb azt jelenti hogy találjak pasit magamnak, mert szeretné ha lenne valakim ha már ő nem lesz. De máskor meg azt mondja hogy legyek itthon. Mondjuk 4 órás munka tényleg jó lenne, de milyen 4 órás munkák vannak?

De egyébként nagyon szeretem őt, és nekem is az jut eszembe hogy örülök ha vele lehetek. Meg tényleg úgy vagyok nyugodt ha a közelében vagyok, vagy beszélünk. Múltkor elutaztam reggel, és este 8ra értem haza. És egész nap hiányzott nekem. Hazaértem és alig bírtam abbahagyni hogy ne ölelgessem, pedig így is 3szor beszéltünk telefonon.

2012. máj. 5. 23:11
 4/9 A kérdező kommentje:

Nekem ő olyan mint az anyukám, sőt. Feláldozott miattam egy csomó mindent.

4 órában mit lehet csinálni pl? Légyszi valami támpontot... :) Irodai munka pl?

2012. máj. 5. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
takarítás, akár irodai munka. abszolut változó, nezz körül, mert amit részmunkaidőre hirdetnek az mind 4 órás
2012. máj. 5. 23:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Dolgozni mennék... Nem hanyagolnám őt ettől el, de egy fiatalnak el kell kezdenie a saját életét, egyszerűen muszáj... Minél később, annál rosszabb.
2012. máj. 5. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Tescóban vannak olyan pénztárosok akik 4 órában vannak.
2012. máj. 5. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam 9 órában, mert szerencsére elég jó állapotban volt a nagypapám. Örültem hogy volt munkám..
2012. máj. 6. 05:08
 9/9 anonim ***** válasza:

telemarketinges, pénztáros melók vannak 4-6 órában is.

vagy esténként takarítás irodákban.

anno én a munka miatt hanyagoltam a nagyszüleimet, amit azóta is bánok. te ne ess ebbe a hibába.

2012. máj. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!