Rendkívül kellemetlen találkozni olyan szülővel aki nyíltan csalja a férjét. Hogyan dolgoznátok fel?
Miert?talan a megcsalas lesz a tema?
Latom unatkozol..
Jobb sztorit nem tudtal volna kitalalni?
Hmmm én se értem mit problémázol.
Vagy igaza van az elsőnek és csak unatkozol.
Én sem értem a gondolkodásodat..
Mi közöd a másik életéhez?? Ha ő megcsalja a férjét,ahhoz neked semmi közöd.Te ettől függetlenül élhetsz a férjeddel akár 40 évig is nagy szeretetben.
Miért kéne egyáltalán foglalkoznod a másik életével?
Miért kéne idegesnek,vagy gyomorfekélyesnek lenned,mert a szomszéd Mariska félrekúr?
Miért nem foglalkozol a saját életeddel? Akkor mindjárt nem lennének gondjaid..
Hát, figyelj, neked semmi közöd ehhez, és igazából közömbösnek kéne hogy legyen. Mit érdekel az, h a nő félredug, és még a férje is tudja?!
Ha találkoztok, akkor az szülői értekezleten történik. Ott a gyerekekről és az iskolai dolgokról van szó, és nem a párkapcsolatokról. Ha pedig a gyerekek iskolán kívül is barátkoznak (vagy csak összefuttok az utcán), néhány perc illedelmességi csevegéssel el lehet intézni a dolgot. Ebbe még senki nem halt bele, és nem hiszem, h mikor meglátod a nőt, egyből az a kép ugrana be, hogy egy másik férfival kufircol. El lehet ettől vonatkoztatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!