Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendkívül kellemetlen találkoz...

Zkriszti3 kérdése:

Rendkívül kellemetlen találkozni olyan szülővel aki nyíltan csalja a férjét. Hogyan dolgoznátok fel?

Figyelt kérdés
Biztos tudja a férje ezt egy telefonálásból tudom. Úgy érzem túlságosan prűd vagyok az ellenérzésem miatt. Gyerekeink osztálytársak ezért elkerülni sem tudom, utálom ezt az érzést. Azt szeretném ha legalább közömbös lenne nekem , vagy képes lennék elfogadni, hiszen nem az én életem ,semmi közöm, jogom ahhoz amit tesz.
2012. jan. 9. 09:43
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15- ös mindenre rájöttem. Nem tudom mennyi idős vagy de a zene hatására a szemem is kinyílt. Most már tudom a baj abban volt, hogy becsületes családanyának ismertem meg , hisz vagy 6 éve ismerem. Picik voltak a gyerekeink amikor a játszótéren találkozgattunk. Nekem nagy csalódás volt az elmúlt pár hónap, de neked hála és köszönet tovább tudok lépni.
2012. jan. 9. 10:41
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem a párommal hanem egy idegen férfival csalta.
2012. jan. 9. 10:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Már azt hittem, a te férjeddel van viszonya. Hát, akkor, mondom, hagyd hidegen.
2012. jan. 9. 10:49
 24/31 anonim ***** válasza:

Már itt is láttam több olyan kérdést, ahol arról volt szó, hogy a házaspár már nem volt egy pár, de kénytelenek voltak még együtt élni. Nem lehet, hogy itt is ez van? Azt mondod, eddig tisztességes családanyának ismerted. Szerintem meg nem ismered te eléggé az ő életüket, hogy eldöntsd, ki tisztességes, ki nem. Légy boldog a sajátoddal, de ne azt figyeld, ki mit mond a telefonba, ki kivel mit csinál.

Apukám meghalt, anyának most van új párja, anya unokatesója pontosan ugyan így járt. Ne tudd meg, hányan mocskolják őket, hogy mit képzelnek, új embert hoznak a házba, mert látták őket itt meg ott. El nem tudod képzelni, mennyire idegesítő.

2012. jan. 9. 11:08
 25/31 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni. Szerintem az volt a baj, hogy a hibáit nem tárta fel, vagy mást mondott mint amit tett. Valóban nem ismertem eléggé. Több olyan ismerősöm is van aki mer beszélni a problémáiról nekem ,és örülök, hogy megossza , nem kétszínű.Tudom, hogy nincs hosszú távon tökéletes kapcsolat. A telefonálás pedig tőlem 4 centire zajlott.
2012. jan. 9. 11:45
 26/31 A kérdező kommentje:
A válasz abban van 20 -as ha valaki tud segíteni továbblépni.Azt eddig is tudtam, hogy semmi közöm hozzá.
2012. jan. 9. 11:49
 27/31 anonim ***** válasza:
örülök hogy célba ért a zene amugy F/24 :)
2012. jan. 9. 12:48
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne tégy semmit, hanem örülj, hogy te másként vagy a férjeddel. Nem kell a nővel egyet érteni, és érezd küldetésnek, hogy a nő gyerekeinek meg tudod mutatni, hogy van házastársi hűség és sírig tartó szeretet, légy büszke erre a szép feladatra. A nővel nem kell puszipajtáskodni, nem kell kedveskedni, légy vele semleges, és kész. Tudom, rosszul esik látni a világ szennyét. Ebből nem vonhatod ki magad.

24L

2012. jan. 9. 13:22
 29/31 A kérdező kommentje:
Így lesz, most már menni fog.
2012. jan. 9. 15:21
 30/31 anonim ***** válasza:

Engem is mindig mélyen megérintett, amikor megcsalásról hallottam az ismerőseim körében.Sajnáltam mindig a megcsalt felet.Én ilyen érzékeny vagyok.

Családi körben is megesett,és én is kínosan éreztem magam, a testvérem ,és a sógorom társaságában..

Aztán sajnos,engem is megcsaltak....

2012. jan. 9. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!