Annyira kellemetlen! Mit csináljak?
Nem kisajatitatni akarja gyerekedet, hanem szereti nagyon. Most meg tobbet akar segiteni, mivel 8 honapos terhes vagy. Inkabb koszond meg. Gondolom, mikor kell segitseg, bebiszitter, jo az anyuka meg a 2 anyos.
Amugy ha ennyire korul van veve a gyerek, senki nem nezett oda mit csinal? Hogy egetheti meg kezet, ha annyira figyeltek?
Már ne is haragudj kedves válaszoló, de ha a gyerek nem akar odamenni a nagyihoz, akkor a nagyi miért erősködik? Abból csak hiszti lesz.
Az pedig, hogy a gyerek megégeti magát, nos...pillanatok alatt megtörténik a baj, nem lehet minden másodpercben a gyereken mindenki szeme. Egy mozdulat az egész, belenyúl az égő gyertyába és ennyi. De nem értem ennek mi köze a feltett kérdéshez.
Kérdező, szerintem ha úgy látod, hogy problémát okoz az anyukád viselkedése, akkor beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy köszönöd a segítségét és nagyon jól esik, de legyen szíves figyeljen oda arra, hogy mikor elég. Szerintem ő sem szereti, ha túlzottan belemásznak az életébe.
az én nagyim is igy van velem és a tesómmal alig lehet lerázni=
igen idegesitő ne mond meg neki mindig hova mész és mikor kérd meg menjen el valahova "kirándulni" de gyorsan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!