Rendkívül kellemetlen találkozni olyan szülővel aki nyíltan csalja a férjét. Hogyan dolgoznátok fel?
Ne haragudj, de tényleg pszichológus kell neked.
Ezt neked nem kell feldogozni. Ezt a megcsalt félnek, a gyerekeknek kell majd feldolgozni. Téged az egész nem érint.
Szomszéd lépcsőházban is van egy nő aki ugyanezt csinálja és a férje szintén tud a dologról, de engem ez nem érdekel. Ha a férje hagyja hát egészségére! Lehet, hogy a pasinak is van valakije csak suttyomban csinálja és ezért hagyja rá a nejére. Ennyi.
23/N
Szerintem is hagyd hidegen. Gondolom, nem túl sűrűn vannak szülő-gyerek közös iskolai programok. Ha mégis, akkor se kötelező egymással jópofizni. Pláne úgy, ha nincs is közös témátok.
Én sose értettem, mikor iskolába jártam, hogy azok a szülők, akik nem ismerik, vagy nem kedvelik egymást, minek nyalnak annyira.
Én ha ilyen esetet látok, arra gondolok, hogy milyen jó, hogy mi jól megvagyunk a párommal.
Azt írtad, eddig egyetlen válasz közelít.
Nekünk kéne kitalálni, hogy mit szeretnél hallani?
Egyöntetűen mindenki azt írja, hogy miért foglalkozol ezzel és mi közöd hozzá? Ebben benne van a válasz, ha nem tetszik akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!