Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendkívül kellemetlen találkoz...

Zkriszti3 kérdése:

Rendkívül kellemetlen találkozni olyan szülővel aki nyíltan csalja a férjét. Hogyan dolgoznátok fel?

Figyelt kérdés
Biztos tudja a férje ezt egy telefonálásból tudom. Úgy érzem túlságosan prűd vagyok az ellenérzésem miatt. Gyerekeink osztálytársak ezért elkerülni sem tudom, utálom ezt az érzést. Azt szeretném ha legalább közömbös lenne nekem , vagy képes lennék elfogadni, hiszen nem az én életem ,semmi közöm, jogom ahhoz amit tesz.
2012. jan. 9. 09:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
De most a te férjeddel jár félre, azért van gyomorgörcsöd?
2012. jan. 9. 10:08
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos meg kell tanulni azt, hogy létezik ilyen és ezek az emberek ezt még természtesnek is tekintik. Engem is zavart, mikor mondták, hogy minden ember csalja a másikat.Dehát én nem ilyen vagyok. Én is ilyen leszek, hisz mindenki?
2012. jan. 9. 10:15
 13/31 A kérdező kommentje:
Eddig egy olyan válasz érkezett ami közelít. Értsétek meg azt szeretném elérni, hogy ne érdekeljen ne foglalkoztasson. Fiam egyszer rá fog kérdezni, hiszen más férfi megy az ünnepségekre, más viszi edzésre. Ez az én nyavalyám amiből szeretnék kigyógyulni. Olyan emberek válaszát várom akik hasonlóan éreztek, és sikerült feldolgozni.
2012. jan. 9. 10:18
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Menj el pszichológushoz! Mégis honnan tudnánk, hogy a te érzelemvilágodban mi váltja ezt ki?
2012. jan. 9. 10:19
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

gondolom ez hiányzik ? ( halgasd meg )

http://www.youtube.com/watch?v=GzwSNMOCIE8&feature=related

2012. jan. 9. 10:24
 16/31 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj, de tényleg pszichológus kell neked.

Ezt neked nem kell feldogozni. Ezt a megcsalt félnek, a gyerekeknek kell majd feldolgozni. Téged az egész nem érint.

2012. jan. 9. 10:25
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Szomszéd lépcsőházban is van egy nő aki ugyanezt csinálja és a férje szintén tud a dologról, de engem ez nem érdekel. Ha a férje hagyja hát egészségére! Lehet, hogy a pasinak is van valakije csak suttyomban csinálja és ezért hagyja rá a nejére. Ennyi.

23/N

2012. jan. 9. 10:26
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hagyd hidegen. Gondolom, nem túl sűrűn vannak szülő-gyerek közös iskolai programok. Ha mégis, akkor se kötelező egymással jópofizni. Pláne úgy, ha nincs is közös témátok.

Én sose értettem, mikor iskolába jártam, hogy azok a szülők, akik nem ismerik, vagy nem kedvelik egymást, minek nyalnak annyira.

2012. jan. 9. 10:35
 19/31 anonim ***** válasza:
Ja! Hogy a TE férjeddel? Hát az durva!
2012. jan. 9. 10:35
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

Én ha ilyen esetet látok, arra gondolok, hogy milyen jó, hogy mi jól megvagyunk a párommal.

Azt írtad, eddig egyetlen válasz közelít.

Nekünk kéne kitalálni, hogy mit szeretnél hallani?

Egyöntetűen mindenki azt írja, hogy miért foglalkozol ezzel és mi közöd hozzá? Ebben benne van a válasz, ha nem tetszik akkor is.

2012. jan. 9. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!