Haragudnátok a párotokra, ha nem lenne mindig annyira aktív az ágyban?
Heti 1-2 szerintem kibírható, ha kivételesen stresszes időről van szó és nem hosszútávon.
Engem inkább csak az zavarna, ha hosszabb idő után sem látnék változást illetve nem törekednénk a probléma megoldására, pl. lazítással, kikapcsolódással.
Azt szeretéd megtundi, mennyire általános vagy éppen egyedi eset a párod rosszallása?
Szerintem előbb-utóbb egy ilyen helyzet eljut oda, hogy az aktívabb fél szóvá teszi a dolgot. Jó lenne tudni, mennyi ideig volt türelmes, mennyi idő után kezdett panaszkodni. Ha rögtön panaszkodott, az gáz. De pár hét (vagy max 1-2 hónap) után már sajnos várható.
Ez még gyerek nélkül is megszokott,hogy időnként kevesebb.
Most mi is így vagyunk,most épp párom (férfi),aki kevésbé igényli,így heti 2,jobb esetben 3,de van hogy csak 1.Már 2 hónapja ilyen,majd lesz jobb is.
volt olyan hogy én voltam így,összejött sokminden,a szex kb annyi volt,hogy jól van,tudjuk le,az is heti 1-2 alkalommal.Elmúlt az is,visszatértünk a heti megszokott 4-5-re.Most is vissza fogunk,emaitt nincs zsörtölődés,nem éreztetjük a másikkal,hogy több kellene.
10 éve vagyunk együtt,előfordulnak ilyen hullámvölgyek,belefér.
Szerintem ez attól függ meddig tart. Illetve mennyi ideje vagytok együtt. Mi 10 éve, nálunk most van nagy átlagban heti 2, pár éve. Nem kevesli, nem tudom mit tennék ha keveselné, többre nincs hangulatom/kedvem. Úgy meg megette a fene az egészet részéről is. Esetleg más módon belemennék, ha neki szüksége lenne rá.
Egy jó kis fürdőt, masszírozás, meghozhatja a kedved talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!