Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnátok a párotokra, ha...

Haragudnátok a párotokra, ha nem lenne mindig annyira aktív az ágyban?

Figyelt kérdés
A probléma, hogy egyedül nevelem az ovis gyermekemet. Megimerkedtem a párommal. Akkor tudunk együtt elnni, ha a gyerek elaludt. Ez este10 körül van. Dolgozom minden nap 6 után kelünk, 6 kor érkezünk haza. Mostanában elég feszült vagyok, a gyerek is mindig felébred, nem vagyok aktív. A párom ezt tudja, látja, mégis érezteti velem, hogy ez így nem lesz jó. Együtt vagyunk, csak ritkábban, mint szoktunk. Már nem tudom mit csináljak.
2013. máj. 9. 14:19
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az a "nem annyira aktív"? Mert nem mindegy, hogy mondjuk heti 3, heti 1 vagy éppen havi 2...
2013. máj. 9. 14:22
 2/37 A kérdező kommentje:
Heti 1-2 lakalom, előtte gyakrabban volt.
2013. máj. 9. 14:25
 3/37 A kérdező kommentje:
*alkalom
2013. máj. 9. 14:25
 4/37 anonim ***** válasza:
47%
meg az se egyértelmű hogy te a fiú vagy e,
2013. máj. 9. 14:27
 5/37 anonim ***** válasza:
68%

Heti 1-2 szerintem kibírható, ha kivételesen stresszes időről van szó és nem hosszútávon.

Engem inkább csak az zavarna, ha hosszabb idő után sem látnék változást illetve nem törekednénk a probléma megoldására, pl. lazítással, kikapcsolódással.

2013. máj. 9. 14:27
 6/37 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2013. máj. 9. 14:30
 7/37 anonim ***** válasza:
81%

Azt szeretéd megtundi, mennyire általános vagy éppen egyedi eset a párod rosszallása?

Szerintem előbb-utóbb egy ilyen helyzet eljut oda, hogy az aktívabb fél szóvá teszi a dolgot. Jó lenne tudni, mennyi ideig volt türelmes, mennyi idő után kezdett panaszkodni. Ha rögtön panaszkodott, az gáz. De pár hét (vagy max 1-2 hónap) után már sajnos várható.

2013. máj. 9. 14:30
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy van szexuálás, csak ritkán. Szerintem a heti 1-2 alkalom kibírható lenne a részéről. Bár ha látja rajtad, hogy azt is kényszerből teszed, az nem az igazi neki sem. :(
2013. máj. 9. 14:32
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez még gyerek nélkül is megszokott,hogy időnként kevesebb.

Most mi is így vagyunk,most épp párom (férfi),aki kevésbé igényli,így heti 2,jobb esetben 3,de van hogy csak 1.Már 2 hónapja ilyen,majd lesz jobb is.

volt olyan hogy én voltam így,összejött sokminden,a szex kb annyi volt,hogy jól van,tudjuk le,az is heti 1-2 alkalommal.Elmúlt az is,visszatértünk a heti megszokott 4-5-re.Most is vissza fogunk,emaitt nincs zsörtölődés,nem éreztetjük a másikkal,hogy több kellene.

10 éve vagyunk együtt,előfordulnak ilyen hullámvölgyek,belefér.

2013. máj. 9. 14:38
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez attól függ meddig tart. Illetve mennyi ideje vagytok együtt. Mi 10 éve, nálunk most van nagy átlagban heti 2, pár éve. Nem kevesli, nem tudom mit tennék ha keveselné, többre nincs hangulatom/kedvem. Úgy meg megette a fene az egészet részéről is. Esetleg más módon belemennék, ha neki szüksége lenne rá.

Egy jó kis fürdőt, masszírozás, meghozhatja a kedved talán.

2013. máj. 9. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!