A férjemmel nagyon különbözőek vagyunk. Ő passzív, én aktív. Ti mit tennétek?
Ő leélné az életét egy szobában a kütyüjeivel, én meg, nyüzsgő, kalandvágyó vagyok, és fuldoklom mellette. Így persze a munkamegosztás is aránytalan. Szeretjük egymást, és ragaszkodunk, de mintha csak testvérek lennénk. 15 év házasság, +2 gyerek.
Ti mit tennétek? Értelmes válaszokat várok, tapasztaltaktól!
Sportolok is, és igyekszem figyelni az alakomra, és az egészséges táplálkozásra, amik neki szintén nem fontosak.
H
Mintha csak magunkat olvasnám. :) Nálunk is hasonló a felállás. Én szeretek jönni-menni, ő itthon érzi jól magát, illetve a város határain belül. Elkezdtem járni párkapcsolati szabadegyetemre (elsősorban egyetemistáknak lett szervezve, de gyakorlatilag bárki mehetett, így csöppentem bele én is abba a közegbe). Nagyon jó előadók voltak, pszichológusok, családterapeuták. Csak ajánlani tudom, nekünk nagyon sokat segített. Ha van a közeledbe valamilyen felsőoktatási intézmény/mentálhigiénés klub, érdemes rákérdezni. /ráadásul ezekba programok ingyenesek/
Mellette elkedzem futni, főleg terepen, így új barátságok is születtek, akikkel havi szinten összejárunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!