Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ezt hogyan dolgoznatok...

Ti ezt hogyan dolgoznatok fel? Haragudnatok anyukatokra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy anyukam es apukam 95'ben hazasodtak ossze, ra ket evre (97') jottem en.

Anyukam 98' ota csalja apukamat. Apukam nagyon szereti anyukamat, de anyukam mar nem szereti. Szoval 98' ota vannak komolyabb-komolytalanabb kapcsolatai 2-3 evente mindig volt valakije. Most van egy ferfi, akibe anyukam "halalosan szerelmes", a ferfi

gyereke(i) mar ismeri(k) anyukamat, es

elfogadjak a kapcsolatukat. A ferfi azt szeretne,

hogy koltozzunk oda hozza(juk).

Ami a problemam: Apukam nem tud a dologrol, es mivel kulfoldon dolgozik (2eve) csak 4-6 hetente jar haza, igy semmit nem vesz eszre, amikor apam haza jon akkor anyam teszi neki a szepet s a jot.

En is tegnap tudtam meg, hogy "van" ez a ferfi. Azota csak bogok, es nagyon elszomorit, hogy az eddig tokeletesnek hitt csaladom igy

"elromlott". Bocsanat, hogy ilyen hosszu lett, de nagyon ketsegbe vagyok esve.

16/L

2013. szept. 11. 09:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez most alberlet, mert a regi lakasunkat eladtuk, mondvan, hogy majd veszunk/epitunk egy picivel tagasabbat.

Ha nagyon ragyurnek a nyelvre valoszinuleg kimehetnek, de nekem mindenem itt van/ide kot. Mondjuk mindig is szerettem volna testvert, na de nem igy. Persze adok egy eselyt annak a ferfinak is, elvegre nem o tehet arrol, hogy anyam viszonozza az erzeseit. De azt nem igerem senkinek sem, hogy szeretni/kedvelni fogom.

2013. szept. 11. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Egy kicsit más szempontot szeretnék most neked leírni, kérlek ne sértődj meg.

Mindenképpen, mielőbb beszélj apukáddal. Eddig azt írtam, hogy ez csak a szüleid feladata, de így már kicsit más.

Eladtátok a lakásotok. Ebből van x millió forintotok a bankban. Gondolom apukád azért dolgozik kint, mert így jobban meg tudtok élni, jobban tudtok spórolni.

Anyukád ezt a pénzt arra költi, hogy szeretőt tartson.

Honnan tudod, hogy megvan még a lakás ára, és nem dorbézolta el azt is anyukád? A vége az lesz, hogy a szerető kiforgatja édesanyád a pénzből, és így még apukád része is eltűnik.

2013. szept. 11. 10:13
 13/15 A kérdező kommentje:

A lakas ara mar biztosan nincs meg, mert fizetes elotti heten mar majdnem hogy eheztem. Azt nem tudom, hogy anyam mennyit evett, de nem panaszkodott, hogy ehes lenne. Szoval szerintem annak a penznek mar nyoma sincs.

Apukam penze masik bankba megy, de azt sajnos nem tudom, hogy anyukam kartyarol veszi-e le a penzt, vagy apukam csekken (vagy valami olyasmin) kuldi-e...

Meg annak idejen a haz arabol apukamek felre tettek 2millio forintot, hogyha felnovok akkor a tanulmanyaimra vagy estleg a csaladalapitasra kolthessem, de arrol a penzrol sem hallottam mostanaban... szoval lehetseges, hogy mar annak is laba kelt.

Viszont anyukam van olyan rafinalt, hogy csak gazdaf pasit "tart" maganak... vagyis mindig a penzre ment, gondolom ez pasi teren sincs maskepp.

2013. szept. 11. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, mert az "eddig tökéletesnek hitt család" sosem volt az, vagy legalábbis azon pár éve már nem, amióta anyukád eljárkál más férfiakkal. Az, hogy most egy komolyabb valakire akadt, más kérdés.

Nagyon nem tudsz beleszólni az ő párkapcsolatukba, nem valószínű hogy bármelyik fél is hallgatna rád, hisz hiába te vagy a lányuk, ez végül is csak rájuk tartozik. Szerintem a házasságuknak hamarabb vége lesz mint hinnéd, úgyhogy inkább készülj fel erre, amennyire lehet.

Igazad van, nagyon csúnya dolog, hogy anyukád nem őszinte apukáddal, bár az is érdekes kérdés, hogy mindezt apukád a sok év alatt egyszersem vette észre... Tuti megoszlanak a vélemények, hogy most elmond-e neki vagy sem, ebben nem lehet igazságot tenni, szóval ha úgy érzed mond el. Én ilyen helyzetben biztos elmondanám, de előtte anyukámmal is megbeszélném, hogy ha ő nem mondja el, akkor én fogom.

Szóval valószínűleg válás lesz, be kell rendezkedned erre. Sovány vigasz, de sajna nem vagy egyedül, rengeteg elvált embernek van gyereke. Lehet úgy is alakítani, hogy jól süljön el. Nehéz időszak jön, de a végén minden a helyére kerülhet. Csak ez idő alatt ne felejtsd el élni a saját életedet is!

2013. szept. 11. 10:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Ha jobban belegondolok, ez a valas dolog mar igen regota erlelodik. Tulajdonkeppen eddig is csak miattam voltak egyutt, hogy ugymond normalis csaladban nevelkedjek.

Bar szerintem jobb lett volna, ha 98ban elvalnak, hiszen akkor nagyon sok veszekedestol megovhattak volna. De mar mindegy. Megprobalok felkeszulni ra, mar amennyjre az ilyen dologrfel lehet.

2013. szept. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!