Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék visszatérni a régi önmagamhoz, mert könnyűvérű nőcskévé kezdek válni?
Éveken át úgy véltem, hogy egyetlen egy férfi fog hozzám vonzodni valaha, és őt meg kell tartani mindenképpen, mert válogatni nem lehet. Akkori középiskolásénemnek még fiúbarátai se voltak, udvarlók pedig messze elkerülték. Úgy érettségiztem le, hogy sosem randiztam.
Egyetem miatt fővárosba költöztem kollégiumba. Elég komoly önbizalmam volt, viszont pár fiú felfigyelt rám. Egyikük se vonzott túlságosan. Viszont tartottam magam az ígéretemhez. Tehát belementem, összejöttem velük és igyekeztem pedáns barátnő lenni. De valahogy nem találtam meg a helyem velük és korlátoztak. Egyszerűen inkább teherré váltak mint támogatóvá.
Vádoltam magam, mert nem értettem h miért nem voltam boldog hisz tiszteltek megbecsültek, büszkék voltak rám és sosem vertek át. De mégis kétszer elhagytam egy ilyen embert.
Úgy éreztem hogy majd az élet visszavág nekem és csalódni fogok egyszer hatalmasat. Bántam hogy összetörtem őket, pedig nem érdemelték meg. Viszont mennem kellett ezt tudtam.
Aztán rájöttem h ismerkedni nem rossz dolog. Sok férfit megismertem és rájöttem hogy vanank értékeim, olyanaok amik mások számára fontosak és "ritka kincsek". (Nem vagyok naív kellő kritikával kezeltem minden egyes mondatot). Elkezdtem a testem szép vonásait felismerni. Sokkal másként láttam magam és ez sugárzott magamból.
Idővel olyan férfiak is nyitottak felém akikről álmodni se mertem. Nem a legfelső angyali réteg persze, arra nem is vágyok.
Hanem olyanok akik ápoltak és intelligensek. Tehát társaságba se ciki velük menni. Idéntől nagyfokú randizgatásba kezdtem és rengeteg időt szántam chattelesre. A sok férfi adott önbizalmat és egyfajta kikapcsolódást. általában 3 férfivel beszéltem egyszerrre. Kevesekkel találkoztam arányait tekintve.
Belementem barátság extrákba, nagy csalódás volt, mert elveszítettem őt idővel. Ő többrevágyott én viszont nem. Nem tudtam leállni az ismerkedéssel.
Azt leszögezném, hogy testi aktus senkivel se volt. Tehát nem árultam magam, csak beszélgetésre vágytam, megismerni egy másik látásmódot.
Idővel szeuálisan egyre kiéhezettébbé váltam és testiségre vágytam. Szexchat következett. Aztán pár hónapnyi összejárós kapcsoalt, ahol aktus nem történt.
Tehát amin láthatjátok eléggé elszaladt velem a ló. Kifordultam a régi értékrendemből. Nem vágyok párra, úgy vélem hogy én nem tudnék hosszú távon felhagyni ezzel az életstílussal. Megoldásokra és tanácsokra nyitott vagyok. azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudjak visszaváltozni és ismét egyférfit keresni? Felismertem, hogy rossz úton haladok és segítséget kérek. Tehát társkereési gondjaim vannak és talán önmagammal is.
Szerintem te FERFI vagy. Mar az elso mondataidbol erzodik hogy ez valami rossz vicc kamu es olyan mint egy mese mese matka. Provokati szerettel volna lenni(?) gondlom az volt a cel,hogy egy szep tortenetben leirsz egy not aki ri....c es nagy az egoja.aztan jon a sok idegbeteg komment a no gyulolok ujbol le lesz irva hogy ezek a mai mocskos.ki,....ott....k...ak stb. Megint mehet a siras a vergodes.
Nolj mar fel fiam!
L
egyáltalán nem hazaduk, ez mind igaz.
konkrét megoldási javaslat is örülnék, mert annyit írni h ez rossz és tényleg változtatni kell nem jelent segítséget számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!