Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy nem emlékszik rátok, nem ismert fel régi partneretek, miként éltétek ezt meg?
Életem egyik legkellemesebb emlékeként számon tartott barátnőmet megtaláltam a neten, ő pedig nem emlékszik rám. :-( Közel 20 évvel ezelőtt volt kapcsolatunk. Pár hónapig tartott, de nem gondoltam volna, hogy elfelejt.
Éltetek meg hasonló helyzetet? Miként dolgoztátok fel?
Nem volt sok kapcsolatom, futó kapcsolat főleg nem, ezért pontosan emlékszem kivel is voltam, sőt, még a Vele kapcsolatos történésekre is.
Lehet,hogy a volt barátnődben nem hagyott olyan nyomot az a történet mint Benned, és az is lehet,hogy egyszerűen csak nem szeretett volna emlékezni rá, vagy vélelmezte,hogy valamit szeretnél ismét, ezért inkább hárított.Ez utóbbit tudom a legjobban elképzelni.
Mindenkire emlékszem.
Az viszont jo lenne ha a legutolso exemnek sikerulne vegre elfelejteni engem vegleg .....
2. randi erejèig jártam egy full gazdag csalàd lányával.
Alig akart elengedni, vagy fél óràig smároltunk.
Furcsa volt, hogy nem szeretett volna 3. randit.
Tizenévvel később megtaláltam az Iwiwen, bejelöltem, nem ismert meg, hiába mondtam ki vagyok, és hogy mik történtek a randik alatt.
Pedig azok a találkozások elég rendhagyóak voltak, az események miatt, fel tudom idézni őket vagy 25 év távlatából is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!