Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kopnak le a végzettség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kopnak le a végzettség nélküli vagy ezek szerint kisebbségi komplexusban küzdő férfiak ennek hallatán?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor elmondják, hogy gazdmenen tanulnak meg műszaki menedzserek stb. meg hogy ott fogják hagyni az egyetemet, hogy egy szakmában dolgozhassanak. És visszakérdeznek, hogy én mivel foglalkozom. Mikor mondom, hogy orvos vagyok, akkor utána szépen lekopnak. (Mondjuk nem bánom😂, intellektuálisan eléggé furán jön ki a helyzet néha.) Csak olyan furcsa, hogy amíg a nőknél vonzó, ha egy férfi orvos, addig a férfiak többsége (nem mind) sikítva menekül az okosabb nők elől, leépíti őket. Mi lehet ennek az oka?

2022. márc. 27. 11:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%

Teszek az okosságára a nőnek. Viszont az orvost én is leépítem 1-2 dugás után.

Volt szülész-nőgyógyász-gyermekorvos excsajom, SOHA TÖBBÉ!!!

- Hajnal 3-kor jönnek a telefonok, mintha a Gyakoris kérdésírók lennének a vonal végén, hogy: Megevett a gyerek egy karika főtt tojást, meghal-e? Vagy ma csak 22X kakált be, pedig 23X szokot, bélrákja-e van? Meg hasonló baromságok, és persze a telefont nem kapcsolta ki, mert kellett a lóvé.

2022. márc. 27. 13:17
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Annyira reálisan hangzik, hogy ismerkedsz mondjuk 10 pasival, beszélgettek és minden jól megy, aztán, amikor közlöd, hogy orvos vagy, hopp, 9 azonnal eltűnik... Ja, nem, ez egyáltalán nem reális... :D

Ismerek női orvosokat, mivel az egyik szülőm is kórházban dolgozik, plusz egyetemvárosba jártam és az égvilágon senkinek sem volt gondja a szakmájukkal. Nem koptak le róluk emiatt a pasik.

2022. márc. 27. 13:55
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem amiatt hagynak ott, hanem a stílusod miatt. Nekem sem volt még olyan barátom, aki olyan képzett lett volna, mint én, mégis egyikkel-másikkal tök jól megértettük egymást. Ki kellene húznod a fejedet a s*ggedből, mert a diploma nem az atyaúristen - mondom ezt egyetemistaként. Egy csomó dologra nem ad konstans intelligens választ az, hogy ismered a Sobotta összest. :)
2022. márc. 27. 14:29
 14/28 A kérdező kommentje:

Jaj, ez a Metamorphosis, a szexualitás kategória nagy megmondója :D meg White Metamorphosis :D van közötök egymáshoz?

te beszélsz nekem a stílusról, aztán a 2. mondatban kijelented, hogy nem találkoztál még olyannal a barati körödben, aki képzettebb lett volna nálad. Na én ennél alázatosabb vagyok. Bort iszol, de vizet prédikálsz.

2022. márc. 27. 14:36
 15/28 anonim ***** válasza:
#14 Touche! 👌
2022. márc. 27. 14:37
 16/28 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy ez a meta már többször keveredett ellentmondásba itt. Ugyanolyan ő is, nem tudom mire veri a nyálát. Ő is azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt.
2022. márc. 27. 14:39
 17/28 anonim ***** válasza:
93%
Ocsmány egy lelki világa lehet a metának
2022. márc. 27. 14:40
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Talán arra verem a nyálam, hogy engem civilben nem hajtanak el, mert interperszonális kapcsolataimban emberként tudok kommunikálni, nektek pedig nem tartozom semmilyen stílussal.

Amúgy szia megint, kohlberger…

2022. márc. 27. 14:43
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
#18 Te a kapcsolatok szakértője? Hiszen te magad ecsetelted mennyi partnered volt 21 évesen. A prostiknak nincs ennyi. :D
2022. márc. 27. 14:47
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Légyszi, nevezzük már át a kategóriát férfigyűlölők gyülekezetére. Mert egy női kérdésnél már normális választ sem lehet írni... Most is jött egy nő, tök irreális kérdéssel, ami alapján nem a munkájával, hanem valami teljesen mással van baj. Le lett ez írva és jöttek a lepontozások...

Mit írjunk ilyenkor? Hogy ő mekkora király és az összes férfi gyökér? Vagy mit vártok?

2022. márc. 27. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!