Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kopnak le a végzettség nélküli vagy ezek szerint kisebbségi komplexusban küzdő férfiak ennek hallatán?
Teszek az okosságára a nőnek. Viszont az orvost én is leépítem 1-2 dugás után.
Volt szülész-nőgyógyász-gyermekorvos excsajom, SOHA TÖBBÉ!!!
- Hajnal 3-kor jönnek a telefonok, mintha a Gyakoris kérdésírók lennének a vonal végén, hogy: Megevett a gyerek egy karika főtt tojást, meghal-e? Vagy ma csak 22X kakált be, pedig 23X szokot, bélrákja-e van? Meg hasonló baromságok, és persze a telefont nem kapcsolta ki, mert kellett a lóvé.
Annyira reálisan hangzik, hogy ismerkedsz mondjuk 10 pasival, beszélgettek és minden jól megy, aztán, amikor közlöd, hogy orvos vagy, hopp, 9 azonnal eltűnik... Ja, nem, ez egyáltalán nem reális... :D
Ismerek női orvosokat, mivel az egyik szülőm is kórházban dolgozik, plusz egyetemvárosba jártam és az égvilágon senkinek sem volt gondja a szakmájukkal. Nem koptak le róluk emiatt a pasik.
Jaj, ez a Metamorphosis, a szexualitás kategória nagy megmondója :D meg White Metamorphosis :D van közötök egymáshoz?
te beszélsz nekem a stílusról, aztán a 2. mondatban kijelented, hogy nem találkoztál még olyannal a barati körödben, aki képzettebb lett volna nálad. Na én ennél alázatosabb vagyok. Bort iszol, de vizet prédikálsz.
Talán arra verem a nyálam, hogy engem civilben nem hajtanak el, mert interperszonális kapcsolataimban emberként tudok kommunikálni, nektek pedig nem tartozom semmilyen stílussal.
Amúgy szia megint, kohlberger…
Légyszi, nevezzük már át a kategóriát férfigyűlölők gyülekezetére. Mert egy női kérdésnél már normális választ sem lehet írni... Most is jött egy nő, tök irreális kérdéssel, ami alapján nem a munkájával, hanem valami teljesen mással van baj. Le lett ez írva és jöttek a lepontozások...
Mit írjunk ilyenkor? Hogy ő mekkora király és az összes férfi gyökér? Vagy mit vártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!