Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem beleszerettem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem az osztálytársamba,de nem lehetek vele, barátnője van. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nagyon sok időt töltöttünk együtt, ő hordott haza az órák után és valahogy össze haverkodtunk. Nem akartam tőle semmit sem, mert barátnője van, és mert ő maga is mondta hogy eddig a legtöbb kapcsolata azért ért véget mert megcsalta a párját (többnyire részegen és nem is emlékszik rá) Az iskolától egy hetes gyakorlatra mentünk, ahol még több időt voltunk együtt. A hét első felében sokat voltunk együtt, beszélgettünk, hülyültünk és valahogy csók lett belőle. (tudom hogy helytelen, de akkor, ott, ezt nem tudtam megítélni) és azt mondta, hogy ha nem lenne barátnője, akkor össze jönne velem. De aztán a hét második felében feldúlt volt, ideges, került engem, úgyhogy elmentem hozzá a szobájára, hogy megkérdezzem mi a baj, mert a fél év alatt egyetlen egy alkalommal sem volt ilyen velem, mire elküldött, mert neki nincs kedve az én hülyeségemmel is foglalkozni. Aztán kiderült, hogy egy másik osztálytársammal részegen volt köztük valami (a sz.xhez nem jutottak el) de a lánynak barátja van és mikor kijózanodott bevallotta neki hogy "megcsalta". Ez után mindig együtt voltak. Együtt mentek-jöttek mindenhova (a lány még akkor is a szobáján volt vele, mikor ő zuhanyzott) engem meg levegőnek nézett és nem is köszönt ha találkoztunk. Eddig nem vettem észre, csak most, hogy talán túlságosan fáj az, ahogy megbántott, és elgondolkodtam rajta, talán többet érzek iránta már mint barátság, csak mostanáig nem döbbentem rá. Őszintén nem tudom mit tegyek, azt sem, hogy hogy viselkedjek vele. Szerintetek miért változott meg egyik napról a másikra? Egyetemisták vagyunk, 20-21

2022. jan. 12. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ott nem akarnék tőle semmit, amikor közölte veled, hogy barátnője van, de téged fuvaroz és eddig mindenkit megcsalt. Gerinctelen és egyértelműen rád is hajtott. Aztán meg megfektet másokat. Tényleg kéne neked? Miért szivatod magad, elfogyott minden normális a környéken?
2022. jan. 12. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék a helyedben? Felnőnék.
2022. jan. 12. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Áttenném a kérdést a tini párkapcsolatok topikba.
2022. jan. 12. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát cirka egy hét alatt 3 lánnyal kavart és neked még mindig nem forog tőle a gyomrod? Az igen! Mit mond ez el rólad vajon? Őszintén!
2022. jan. 12. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked kell a nyitott, hűtlen pasi állj be a sorba a többihez.

Ha birtokolni akarod, ahhoz ennél több fog kelleni.

A nők többsége úgyis gyakran az ilyen pasikat akarja szelídgetni sikertelenül.

2022. jan. 12. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdem én, tényleg érdemes egy olyan embert szeretni, aki a párja szemébe azt mondja, hogy szereti, a háta mögött meg mindenféle cafkákkal nyalakodik? Azt hiszed egy ilyen ember veled ezt nem csinálná meg? Megkapta amit akart tőled, aztán eldobott mint egy taknyos zsepit, ne mondd már, hogy ő a neked való..

Nőj fel és tanuld meg megkülönböztetni az erős szexuális vonzalmat a valódi szerelemtől.

2022. jan. 12. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen junior szerető kérdés

Lecserèlt egy jobbra , addig érdekelted amíg nem volt jobb.

Remélem ez valami tes'nevelès egyetem, gàz a szitu - jó mondjuk felnőtt nők is beirnak hogy törlik fel velük a padlót éppen

2022. jan. 12. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"elküldött, mert neki nincs kedve az én hülyeségemmel is foglalkozni"

Nem tudod, hogy mit tegyél?

Semmit ne tegyél. Hagyd békén.

2022. jan. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!