Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrierista férfiak! Hogy álltok ezzel?
Figyelt kérdés
Ha a feleségetek komolyabb munkát végez, mondjuk orvos, jogász vagy bármi, akkor erre büszkék vagytok vagy nincsenek ilyen elvarásaitok?2022. jan. 19. 20:47
1/8 anonim válasza:
Tudom értékelni ha hasznos munkát végez. Inkább legyen orvos, jogász vagy "bármi", mint mondjuk műkörmös.
2/8 anonim válasza:
Kicsit kusza a kérdés. Minél komolyabb, az enyémnél? Karrierista lehet bárki, egy tanár is..vagy az nem komolyabb munka?
3/8 anonim válasza:
Nem igazán érdekel, megvan a saját melóm, papucsa meg nem akarok lenni semmilyen okostojgli nőnek.
4/8 peca1000 válasza:
Nem izgat.
Se nem büszke vagyok rá, és em is szégyenlem.
Fizesse a felét mindennek, kaja, szex meglegyen, oszt jó napot! :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem, ami értékes munka már büszkeséggel tölt el. Nem elvárás, hogy alkosson maradandót (nem dolgozhat mindenki KF-ben) elég apró dolog is ami őt is örömmel tölti el, lelkesedik iránta. Nincs jobb látvány mikor a párod energikus és lelkes, pozitív kisugárzású.
6/8 anonim válasza:
Bár nő vagyok... ez nálunk úgy volt, hogy két munkaalkoholista találkozott. És mindketten elfogadtuk, sőt elvileg értékeltük ezt egymásban. Aztán lettek gyerekeink, meg nekem lettek sikereim... ő meg volt sértődve, hogy nekem milyen jó, mert élvezem a munkámat és még otthon lehetek home officeban, neki meg túlórázni "kell" és sosem dicsérem ezért, hanem kérem, hogy váltson, ha így utálja, én meg meg voltam sértődve, hogy irigykedik és sosem túlórázhatok, mert mindig nekem kell megoldani a gyerekeket. Aztán a sok túlórában összeszedte őt egy elvált anyuka.
7/8 anonim válasza:
Sajnálom 6-os! Ez elég szomorú. Bár két sztahanovista tényleg ritkán találja meg egymást.
Én mondjuk egy adott szakaszon normálisnak gondolom. Közben meg folyamatosan befektetek, hogy nyugdíjazhassam magam, illetve ha teljes mértékben nem is jön össze, kevesebbet dolgozzak és mellette passzívan termelődik a pénz.
8/8 anonim válasza:
Én nőként idén végzek orvosin, az egyetemen megismert férfiakon (évfolyamtársakon és végzett orvosokon) azt vettem észre, hogy a nagy részüknek elég fontos, hogy "előrébb" tartsanak az életben, mint a párjuk. Ha a párjuk orvos is (ami általában inkább előny, az ismerőseim nagy része szintén (leendő) orvos nőt választ, nyilván mert a társaságuk nagy része "szakmabeliekből" áll), inkább olyat választanak, aki később végez náluk vagy alacsonyabb beosztásban van (mondjuk szakorvos egy rezidenst, vagy rezidens egy hallgatót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!