Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csupán tájékozódásképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csupán tájékozódásképpen érdekelne, hogy napközben mennyi kontakt van a párotokkal? Akár telefonhívás, messenger, viber, vagy bármilyen egyéb platformon keresztül? Felnőtt párkapcsolatról van szó, nem élünk együtt, 3 éve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 07:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Amig nem éltünk együtt, naponta többször is ráirtunk egymásra, ahogy az időnk engedte. Most már együtt is élünk, de igy is van hogy röviden ráirunk egymásra ha van vmi vagy szimplán annyit hogy szeretlek :-)
2022. aug. 24. 07:17
 2/25 A kérdező kommentje:
A naponta többször mit jelent? Valamint a "de így is van, hogy..." annyit tesz, hogy nem mindig, mindennap? :-)
2022. aug. 24. 07:21
 3/25 anonim ***** válasza:
25%
Miért nem éltek együtt, ha már három éve együtt vagytok ?
2022. aug. 24. 07:27
 4/25 A kérdező kommentje:
Mert így jó mindkettőnknek. A kérdésem nem erre vonatkozott.
2022. aug. 24. 07:30
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

1# vagyok

"Most már együtt is élünk, de igy is van hogy" azt jelenti, hogy együtt élünk és mégis irunk egymásnak, annak ellenére hogy reggel elköszönünk egymástól és délután újra látjuk egymást.

2022. aug. 24. 07:45
 6/25 anonim ***** válasza:
62%

Sem most, sem amikor még csak jártunk, munkaidőben nem hívogattuk egymást és nem üzengettünk. A munkánkkal foglalkoztunk. Este, amikor mindketten tudtunk csak a másikkal foglalkozni, akkor hívtuk egymást (ill. most, hogy együtt lakunk, élőben beszélgetünk).

Én agyf..szt kapnék egy olyan nőtől, aki napközben küldözgetné a szívecskés smiley-kat, és bosszús lenne, hogy nem nézem meg, nem reagálok rá.

2022. aug. 24. 07:52
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi (együtt élünk) mindig írunk apró helyzetjelentést egymásnak, amikor a munkánk épp engedi.
2022. aug. 24. 07:59
 8/25 anonim ***** válasza:

Csak ha van valami "fontos", úgy értem írok neki hogy mi kell a boltból, ha van olyan hír ami érinti, stb.

Van hogy pl egy vicces képet vagy mémet is elküldök neki, ha napközben látom és megtetszik. :D

Abszolút nem elvárás viszont, hogy válaszoljon. Szóval nem szoktunk a klasszikus értelemben "beszélgetni", csak minimális infocsere megy napközben. Munkahelyre alapvetően mindketten dolgozni járunk be, nem mindig van időnk üziket olvasni/küldözgetni.

Telefonálni szinte soha nem szoktunk, csak ha valami tényleg sürgős dolog van. (Pl mikor változott a benzinárstop akkor felhívtam hogy azonnal menjen tankolni ha aznap még benzint akar, ilyesmik.)

7 éve együtt, 4 éve együtt élünk, amikor nem éltünk együtt is kb ez volt.

2022. aug. 24. 08:02
 9/25 anonim ***** válasza:
60%
Együtt élünk 10+ éve, és napi 1-2 óránként írunk.
2022. aug. 24. 08:03
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapja vagyunk együtt, minden nap írunk egymásnak, ahogy időnk engedi. Nem problémázunk azon, ha valaki több órán keresztül nem tud írni. Nekem csak az lenne oké, ha egy nap eltelne úgy, hogy nem beszélünk.
2022. aug. 24. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!