Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normalis dolog ha valaki szo nelkul lep ki a kapcsolatbol smsre nem reagal se telefonhivasra? Tehat ugy szakit az illetovel hogy nem tudatja vele, egyszeruen csak eltunik.
Figyelt kérdés
2017. márc. 26. 11:27
1/9 anonim válasza:
te is tudod, hogy ez költő kérdés...
szeretnéd elsírni a bánatod? meghallgatunk, akár priviben is ha úgy jobb!
24F
2/9 anonim válasza:
Attól függ mert pl velem is volt olyan hogy volt egy bizonyos dolog amit 2miliószor elmondtam az akkori páromnak meg veszekedtünk miatta de hogy legyen fogalmatok a dologról a volt nőjével foglalatoskodott és a 2milió egyedik alkalommal mikor megint csinálta fogtam magam és soha többet nem beszéltem vele ergo szerintem ő ezt megérdemelte. De nyilván ha jó minden nincsenek ilyesmi vagy más problémák és lelép hát nem normális dolog sőt gerinctelen gyáva emberről beszélünk aki azt nem érdemli meg hogy miatta ide írsz és ezért feleslegesen terheled az ujjaidat meg a szemedet is.
4/9 anonim válasza:
nem, szerintem gyáva dolog szó nélkül eltűnni
lehet nem kellemes dolog a szakítás, de egy normális lezárást csak megérdemel a másik
de amúgy el tudok képzelni olyan szituációkat, amikor ez elfogadható (ha zaklat, ha megcsalt a másik), de amúgy gerinctelenség
5/9 anonim válasza:
Nem normális.De nem tudsz vele mit kezdeni.Gyógyíthatatlan jellemhiba, amiben sok ember szenved.
6/9 anonim válasza:
Nem normàlis!Legyen az bàrmi ami miatt lelépett akkor sem elfogadható egy ép kéz làb magyaràzatot sem ad rà akkor kàr is keseregni rajta felesd el és zàrd le magadban és lépj tovàbb!
7/9 anonim válasza:
Hat engem mar bantott meg ugy ferfi, hogy semmi masra nem voltam kepes, csak behuzodni a csigahazamba, helyrehozni a lelkem. Latni se, hallani se akartam akkor rola, es az egesz vilag elol szerettem volna elbujni.
Es nem gondolom, hogy ettol en voltam a jellemhibas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!