Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha imádjuk egymást, de én mégis úgy érzem nem működne a dolog?
Mi az az életmód, amiről írsz?
Szerintem, ha ez nem nagyon durva, akkor bele kell menni. Szerintem, ha valakivel ilyen erős érzelmi dolog van, akkor a mellett nem lehet elmenni. És akkor hoz az élet, amit hoz. Nyilán nem egy előre megírt forgatókönyv alapján mennek akkor a dolgok, hanem nektek kell kialakítani azt a jót, ami a ti jótok lesz és ez lehet más mint mindenki másé.
De ettől még lehet nem fog működni. Nekem sem működött a végén az ilyen erős valakivel. De szerintem akkor sem lehet ezt megúszni. Nem is szép megúszni.
Egyetértek az előzővel. Az ilyen az a helyzet, ami mellett nem tudsz elmenni, amig ki nem derül, hogy működőképes-e vagy sem.
Én is voltam így, nekem sem jött össze, de legalább már nem töröm a fejem, hogy lehetne-e esélyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!