Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottak már veletek NEM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak már veletek NEM élőben? (mobil, telefonhívás, SMS, messenger, stb) Milyen érzés volt? Hogy dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés

Volt már aki írásban kapta meg a "Tényleg nagyon jó volt veled eddig, de én már nem érzek úgy, nem illünk össze" vagy hasonló szöveget? Kiakadtatok rajta?

Amúgy szerintetek gerinctelenség ezt tenni? Ha szakítani akarsz, azt élőben kell megtenni?

2021. júl. 3. 23:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, élőben lenne udvariasabb, de a modern időkben már annak is örülhetsz, ha egyáltalán értesítenek, hogy már nem vagytok együtt...
2021. júl. 3. 23:42
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk az 1. randi után felesleges még egyszer találkozni, hogy ezt közölhessem.

De igen, vetettem véget hosszabb kapcsolatomnak írásban, mert féltem a csávótól.

2021. júl. 3. 23:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem szakítottak, eltűntek.
2021. júl. 4. 00:02
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Eltűntek tiltottak.
2021. júl. 4. 00:07
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Élőben gerincesebb. A többi gyávaság
2021. júl. 4. 00:09
 6/23 anonim ***** válasza:
83%

velem telefonon szakított az egyik volt barátnőm, felhívtam, mert úgy volt az nap megyek hozzá, gondoltam megkérdezem mi a helyzet, hogy van stb, aztán közölte mégse menjek, inkább többet ne is menjek

volt egy lány akivel én szakítottam emailben, mert ott beszélgettünk, bármilyen problémát akartam megbeszélni vele, akkor egyből jött az ilyen dumákkal, hogy "akkor minek vagyunk együtt" és társai, többször megbeszéltük, ha komolyan gondolja ne dobálózzon ilyen mondatokkal és egyszer elegem lett és megmondtam, hogy jó akkor igazad van minek vagyunk együtt elég volt az éretlen viselkedéséből és szakítottam

volt még 1 lány aki amúgy nagyon aranyos okos lány volt, szerettem, de lelkileg voltak dolgai amiket nem bírtam annyira könnyen elviselni, még ha az elején úgy gondoltam menni is fog, nem mindig bírtam és amikor tudtam, hogy vége lesz gondoltam nem cseszek ki szegénnyel, hogy vizsga időszakban szakítok vele, nehogy emiatt rosszabb legyen és kihasson a jövőjére, de egy beszélgetés során megint sok volt a teher sajnos és megmondtam, hogy inkább legyen vége, vele még utána összejártunk és jó volt a kapcsolatunk, még ha a történetből nem is úgy jön le, de őt nagyon szerettem

2021. júl. 4. 00:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Velem már igen. Kérdeztem az akkori barátomat hogy mikor tudunk újra találkozni, de minden időpontra volt valami kifogása. Mondtam hogy ha nem akar találkozni velem akkor legalább közölje. Utána jött a dumával hogy én jobbat érdemlek inkább legyünk barátok, de amúgy nagyon szeret engem.. Hát hónapokig szarul voltam utána, mert nagyon váratlanul ért és ő volt az első szerelmem. Utána próbált még keresni, újra összeakart jönni velem de engem már nem érdekelt.
2021. júl. 4. 01:02
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Velem messengeren szakítottak. Majdnem 3 évig voltunk együtt.

27/f

2021. júl. 4. 01:04
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen SMS-ben. 20 évesek voltunk, nem volt hosszú kapcsolat nem viselt meg. Aznap este elmentem bulizni és élveztem hogy szólóban nyomom. ha egy hosszú kapcsolat lett volna akkor szerintem idegesített volna, így nem különösebben érdekelt.
2021. júl. 4. 03:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Velem csak ugy, hogy 900 km tavolabol csond lett. Valasz nelkul hagyott uzenetek, kinyomott telefon. Igazabol masfel ev mulva ostromolt, es az volt a gond, hogy o nemet, nem varta volna jovo Magyarorszagon, en meg nem akartam meg akkor kikoltozni. Tavkapcsolatban nem bizott.
2021. júl. 4. 03:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!