Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajnali telefonhivasok?
Sziasztok, a tortenet a kovetkezo. Nem vagyok feltekenytipus nem is tervezek szamonkerni semmit. De magamban szeretnek megbizonyosdni a dolgokrol.
Ket eve vagyunk egyutt, en teljes mertekben megbizok benne, mar csak azert is mert rabizon megcsal nem csal utolag igy is ugyis kiderul.
Egyutt elunk a kezdetek ota, de par honapja kulon koltozott.
Tegnap elott megis “nalam” aludt, es reggel mikor szolt az ebresztoje es kiakartam nyomni h tudjon pihenni, 15 nemfogadott hivasa volt. Nem lattam hogy kitol de felebresztettem nem e rokonanank van valami gondja. Mutatta is, de rejtett szamrol volt a hivas.
Nekem az elso gobdolatom az hogy no volt, de nem tettem szova, es ezek utan is azt gondolom h nincs no DE csak azert mert nem fogok rajta vitazni ugyis azt mondd amit akar.
Szerintetek?
A munkajabol kifolyolag volt mar h hivtak hsjnalban de a ket ev alatt nem es soha nem ennyiszer.
Elvileg nem rokonsag volt mert rairt hogy tortent e vmi.
Koszi
Engem inkabb az aggasztana hogy elkoltozott.
Innenstol szexkapcsolat csak az egész.
Mondjuk azért a nem vitázol rajta, meg az úgy teszel, mintha semmi nem történt volna között van egy határvonal, ahol rá tudsz kérdezni, hogy mit rejteget.
Nekem volt olyan, hogy a férjem szabályosan rejtegette a mobilját (én sem vagyok féltékeny típus, de ha elment fürdeni, akkor nem vehettem fel, ha valaki hívta és hasonlók - ráadásul több hónapig, kicsit már idegesített, de valahogy nem feltételeztem, hogy megcsal). Nem is csalt, végül egyszer bevallotta töredelmesen, hogy több, mint 100 ezer forintért rendelt magának egy okosórát és hónapok óta azt nézegette neten.
A hívások valószínűleg este-éjjel jöttek, nem hajnalban.
Ha nem halt meg hirtelen senki a családban, én egyértelműen nőre gondolnék, aki éjjel hívogatta.
"reggel mikor szolt az ebresztoje es kiakartam nyomni h tudjon pihenni, 15 nemfogadott hivasa volt."
Én csak ebből következtettem, hogy reggelig.
01:30tol 02:30 ig volt a 15 nemfogadott hivas.
Ez hajnal- ejszaka kinek mi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!