Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajnali telefonhivasok?
Sziasztok, a tortenet a kovetkezo. Nem vagyok feltekenytipus nem is tervezek szamonkerni semmit. De magamban szeretnek megbizonyosdni a dolgokrol.
Ket eve vagyunk egyutt, en teljes mertekben megbizok benne, mar csak azert is mert rabizon megcsal nem csal utolag igy is ugyis kiderul.
Egyutt elunk a kezdetek ota, de par honapja kulon koltozott.
Tegnap elott megis “nalam” aludt, es reggel mikor szolt az ebresztoje es kiakartam nyomni h tudjon pihenni, 15 nemfogadott hivasa volt. Nem lattam hogy kitol de felebresztettem nem e rokonanank van valami gondja. Mutatta is, de rejtett szamrol volt a hivas.
Nekem az elso gobdolatom az hogy no volt, de nem tettem szova, es ezek utan is azt gondolom h nincs no DE csak azert mert nem fogok rajta vitazni ugyis azt mondd amit akar.
Szerintetek?
A munkajabol kifolyolag volt mar h hivtak hsjnalban de a ket ev alatt nem es soha nem ennyiszer.
Elvileg nem rokonsag volt mert rairt hogy tortent e vmi.
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!