Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hajnali telefonhivasok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajnali telefonhivasok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a tortenet a kovetkezo. Nem vagyok feltekenytipus nem is tervezek szamonkerni semmit. De magamban szeretnek megbizonyosdni a dolgokrol.

Ket eve vagyunk egyutt, en teljes mertekben megbizok benne, mar csak azert is mert rabizon megcsal nem csal utolag igy is ugyis kiderul.

Egyutt elunk a kezdetek ota, de par honapja kulon koltozott.

Tegnap elott megis “nalam” aludt, es reggel mikor szolt az ebresztoje es kiakartam nyomni h tudjon pihenni, 15 nemfogadott hivasa volt. Nem lattam hogy kitol de felebresztettem nem e rokonanank van valami gondja. Mutatta is, de rejtett szamrol volt a hivas.

Nekem az elso gobdolatom az hogy no volt, de nem tettem szova, es ezek utan is azt gondolom h nincs no DE csak azert mert nem fogok rajta vitazni ugyis azt mondd amit akar.

Szerintetek?

A munkajabol kifolyolag volt mar h hivtak hsjnalban de a ket ev alatt nem es soha nem ennyiszer.

Elvileg nem rokonsag volt mert rairt hogy tortent e vmi.

Koszi

2021. jún. 21. 16:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
81%
Lehetett téves hívás is. Külön költözött, tehát csak szexelni jár fel, nem vagytok együtt, akkor Neked már nem mindegy?
2021. jún. 22. 05:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha a kérdező venné a fáradtságot és alanyt, állítmányt is rakna a kérdésébe.
2021. jún. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!