Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldött magától hangüzenet,de ha a telefonhívást szóba hozom,akkor tereli a szót. Komolytalan?
Megismerkedtem egy csajjal egy társkeresőn. Pár nappal később átmentünk Facebook-ra és azóta ott beszélgetünk egy ideje.
Egyik nap küldött magától egy hangüzenetet,ahol a napjáról mesélt.
Utána vagy 2 nappal mondtam neki hogy telefonon szívesen beszélgetnék már vele,mert az sokkal jobb mint írogatni egymasnak,azonban csak annyit írt hogy én már hallottam az ő hangját és egy nevetos smiley.
Ha még egy sima telefonhívásba sincs benne akkor hagyjam inkább ezt a csajt?
Egyébként nem kamu profil
szerintem ne, én sem szeretem ha rám erőltetik
azért mert te pl készen állsz erre, nem biztos hogy ő igen haha tipik férfi gondolkodás.
plusz én pl nem szeretek telefonálni, mert nem egyedül élek és nem szeretem ha mások hallják. szüleim, tesóm, barátaim pl
Ez gyanus igy egyelore.
En olyan no vagyok, hogy utalom a hangom, baromi gyerekes,viszont kamunak hisznek. Pont hanguzenetet nem hagynek, de bizonyito ereju videohivasba is belementem mar.
Mai vilagban jo tudni, tenyleg az az ember irogat-e. Raadasul mi a fene baj van a beszelgetessel, ha nem hosszu?
Messenger hívás lenne 😄
Ismerősök vagyunk Facebookon,de egyetértek a hármas válaszolóval.
Három perces beszélgetés beleférne,ha ő is komolyan gondolja az ismerkedést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!