Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már veletek NEM élőben? (mobil, telefonhívás, SMS, messenger, stb) Milyen érzés volt? Hogy dolgoztátok fel?
Volt már aki írásban kapta meg a "Tényleg nagyon jó volt veled eddig, de én már nem érzek úgy, nem illünk össze" vagy hasonló szöveget? Kiakadtatok rajta?
Amúgy szerintetek gerinctelenség ezt tenni? Ha szakítani akarsz, azt élőben kell megtenni?
Volt olyan, hogy messengeren, volt olyan, hogy sms-ben és olyan is, hogy 1 telefonhívásban szakítottak velem.
Gerinctelennek tartom ezt a fajta szakítási módszert.
Rossz érzés volt és nagyon megviselt, hogy még annyira sem tiszteltek meg hónapok, van, aki évek múlva, hogy személyesen módják el, mit gondolnak. 39N
Nem jártunk ugyan, de már hónapok óta kavartunk, szexeltünk.
Írtam neki, hogy akar-e találkozni, azt mondta akar, de aztán amikor kérdeztem hogy mikor, akkor nem ért rá, aztán meg nem mondott semmit, tulajdonképpen ghostingolt. Hülye az ilyen, nemtom miért kell beszarinak lenni, főleg az ellenkezőjét állítani, még lelkes is volt, az a legszánalmasabb.
Nyilván felhúzta ezzel az agyamat, de én nem bírom az ilyen tutyimutyi férfiakat, akik félnek véleményt nyilvánítani és ennyire konfliktus kerülők. Még csak nem is veszekedtem vele soha, nemtom mitől volt úgy betojva, szerintem ez szánalmas. Nekem több tököm van és képes vagyok egyenesen közölni egy férfival, ha nem akarok már tőle semmit.
Néhány randi után szerintem nem lett volna bajom, ha ghostingolnak, de velünk több volt már pusztán néhány randinál. Tisztelet hiánya a bosszantó attól, akivel van némi múltad. Akivel csak simán ismerkedsz, attól szerintem tök mindegy, rólam legalábbis lepereg, ha üzenetben akar koptatni valaki, akivel néhányszor randiztam.
Bár az biztos, hogy ilyenkor rájön az ember, hogy ilyen férfival semmi értelmes jövőképet nem lehet kialakítani, mert alkalmatlam szerintem egy fontos szempontból, megfelelően kommunikálni már biztos nem tud.
Igen. Irt egy smst, hogy elete vegeig szeretni fog, de az utobbi idoben eltavolodtunk egymastol. Tobb rossz erzes fogott el hirtelen, igy sokkos allapotban felmentem a facebookra es ramentem a profiljara. Ott azt irta, hogy mar massal van kapcsolatban. Egy 18 eves lannyal. Parom akkor 27 volt. Senkinek nem kivanom.azt, amit akkor ereztem...4 eves kapcsolat volt.
Aztan ra par hetre folyamatosan keresni kezdett es egy evig probalkozott, vegul mindenhol letiltottam. Azt hiszem azota el is vette azt a csajt..
Na mindenesetre ez egy tipikus pelda a gerinctelen szakitasra.
Eloszor is fogalmam nincs, hogy felesegul vette-e..csak gondolom. Azt tudom, hogy jo sokaig egyutt voltak aztan.
A szakitasos sms elotti este hivott, hogy megmondja mennyire szeret es, hogy jo ejszakat kivanjon...
Kicsit bovebben:
- Az eltavolodas alatt azt ertette, hogy en allamvizsgara keszultem es sokat kellett tanulnom. Persze amennyire csak tudtam, igyekeztem ot sem elhanyagolni.
- A csaj csak szexre kellett neki, mert mihant megdugta, mar egyedulallo lett hirtelen. Akkor kezdett irogatni/hivogatni. Ez ment par honapig, aztan mikor mondtam neki, hogy van valakim, akkor ujra osszejott a kiscsajjal.
Igazabol nem volt senkim, csak azt akartam, hogy vegleg takarodjon az eletembol. Az allamvizsgat ugy elbuktam, hogy csak na!
Ra egy evre megint keresett, ott vegleg elkuldtem a busba. Ott, elismerte azt, hogy mar a fb statusz elott osszejott a csajjal es, hogy egyutt vannak.
Az is fajt elegge, hogy a parom kisse kover volt, amikor osszejottem vele. Mellettem leszokott a cigirol es leadott kb 25 kgt! Mindenki megjegyezte, hogy mennyire jobb kepu lett! Ezutan nemsokkal tortent a szakitas.
Egy 4 eves kapcdolat, amelyben mar a hazassag is szoba kerult es ahol a szulok is belettek mutatva egymasnak, szerintem megerdemelt volna egy tisztesseges lezarast. Mondjuk en is sokat varok egy tisztessegtelen alaktol..
Igen, igaz egy evet bogtem utana! :D
Igy visszagondolva ugy ert az egesz, mint derult egbol a villamcsapas! Hirtelen minden romokban..26 evesen ujra epiteni valakivel mindent. Mit mondhatnek? Nagyot koppantam!
A 26 eves meg fiatal, de akkor ugy tunt, hogy mar szinte minden ferfi foglalt! :D A baratnoim nagyresze mar ferjhez ment vagy el volt jegyezve, en meg egyedul (bar akkor pont ez erdekelt a legkevesbe).
Egy ideig nem is akartam senkit es aztan jott a parom. O tenyleg egy tiszta lelku, oszinte ember.
Egy csaj dobott SMS-en keresztül, de már vártam előtte is, hogy vége legyen, csak ő mondja ki.
A kolleganői hosszas unszolására jöttem vele össze, mert annyira bejöttem neki, de ő neken nem.
Az első pàrom 2 hónap után SMS-ben szakított velem. Állítása szerint megcsalt és többet nem tudott volna a szemembe nézni . Aztán a következő párom 8 év után szintén SMS-ben szakított velem. Együtt éltünk már 7,5 éve , már az esküvőre készültünk . Éreztem , hogy gond van egy ideje a kapcsolatunkban, de hiába kérdeztem mi a gond, mindig kitért a válaszok alól. Épp dolgozni voltam,amikor jött délelőtt egy SMS hogy megismert valakit, aki nagyon megmozgatta a fantáziáját és úgy érzi szerelmes . Pakolja össze és költözzek el. Ezután letiltott mindenhonnan, még a telefonszámomat is tiltotta. Amikor mentem a cuccaimért még le is lèpett otthonról. Randizni volt természetesen az újdonsült barátnőjével . Aztán fèl év múlva megkeresett, hogy mennyire szeret és sajnálja . És hogy azért szakított velem SMS-ben mert szégyellte magát . Elküldtem a búsba.
Undorító és gerinctelen viselkedésnek tartom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!