Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már veletek NEM élőben? (mobil, telefonhívás, SMS, messenger, stb) Milyen érzés volt? Hogy dolgoztátok fel?
Volt már aki írásban kapta meg a "Tényleg nagyon jó volt veled eddig, de én már nem érzek úgy, nem illünk össze" vagy hasonló szöveget? Kiakadtatok rajta?
Amúgy szerintetek gerinctelenség ezt tenni? Ha szakítani akarsz, azt élőben kell megtenni?
Igen, mert egy agresszív majom volt. Az első randin simán megerőszakolt volna - ha nem nyilvános helyen találkozom vele -, így utólag írtam meg neki.
Aztán zaklatott még vagy másfél hétig, mire apa bepöccent és megfenyegette.
Velem még nem szakítottak így. Alapvetően gerinctelen dolognak tartom, de vannak kivételes esetek, amikor szerintem érthető.
Pl.:
- ha az a veszekedés tárgya mindig, hogy a másik mindig lemondja a találkozót, kb. lehetetlen személyesen elérni
- távkapcsolatban vannak, és nehézkes megszervezni a személyes találkozót
- ha a fél, akivel szakítanak, már mutatott agresszív tendenciákat, verte már meg a szakító felet... ebben az esetben értem, hogy a szakító fél miért nem akar találkozni az illetővel
- ha a másik félről vmi iszonyat undorító dolog derül ki, és az a lényeg, hogy minél előbb szakítson az illető (pl. durva megcsalásos ügy, pedofília, állatkínzás, szexuális erőszak stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!