Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rejtélyes telefonhívások....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rejtélyes telefonhívások. Megcsalna?

Figyelt kérdés
Feleségem mondta hívjam fel a szerelőt a telefonjáról. Akkor akadt meg a szemem valamin. Hónapok óta napi szinten telefonál egy bizonyos Roland nevű fickóval. Naponta többször. Ebéd szünetben, illetve a hivasok alapján mikor nincs itthon, mert elmegy valahova. 3-20 perceket szoktak beszélni. Naponta. Szerintetek ez mi? Soha nem hallottam ezt a nevet, és mégcsak szerintem ilyen kollégája sincs.
2021. júl. 27. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg
2021. júl. 27. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Én eskü másra nem gondolnék csak hogy így akarja kiprovokálni a szakítást mert ő gyáva ehhez.

Amennyiben nem, akkooor... te sem az eszéért vetted ez igaz?🥰

2021. júl. 27. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Ha szeretőt tartana, akkor nem kérte volna, hogy az ő telefonjáról hívd fel.

Kérdezz rá.

2021. júl. 27. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem akkor nem hagyta volna, hogy hozzányúlj a telefonjához.
2021. júl. 27. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ferfiak tenyleg nem erosek felrelepesnel az ovatossagban. De az a minimum, hogy nem adna ki a kezebol a telefont, es Szandra neven szerepelne a pasi a telojaban.
2021. júl. 27. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

nagyon buta, ha ez a roli a szeretője, de beírta a nevét és megőrizte a híváslistában

hát ha eszed lett volna kiírod a srác számát, és felhívod sajátodról, elbeszélgetni vele.

esetleg a párod fb-oldalán nézd meg van-e roland nevű ismije.

2021. júl. 27. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A lenne titkolnovalója, akkor az a minimum, hogy eltünteti a nyomokat. Miért nem kérdezel rá, hogy ki az a Roland?
2021. júl. 28. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Loxart. Hónapok óta beszélget valakivel. Már tök megszokta, azért nem is trükközik, velemert arra jutoot, hogy neked fel se tűnik ez.

Az is fura hogy hónapok óta beszélget és egyszer se mondta h képzeld roland is azt vette észre, h az autókereke... vagy Roland tudod klcsón egy gázszerelőt, vagy Rolandkék... ra mentek nyaralni. Mesélte hogy...

Beszélj vele,

de közben lassan Kezdjen el csomagolni..

2021. júl. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!