Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csupán tájékozódásképpen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csupán tájékozódásképpen érdekelne, hogy napközben mennyi kontakt van a párotokkal? Akár telefonhívás, messenger, viber, vagy bármilyen egyéb platformon keresztül? Felnőtt párkapcsolatról van szó, nem élünk együtt, 3 éve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 07:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élünk, napközben munkába pár óránként 1-2 üzenet
2022. aug. 24. 08:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Együtt élünk 24-25 évesek vagyunk és 3.5 éve vagyunk együtt.

Ha van valami fontos mindig írok neki,vagy ha hírtelen kell valamit tudni akkor felhívom.

Ha valami vicceset látok munkaközben a neten elküldöm neki :D

2022. aug. 24. 08:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Együtt élünk, amíg nem éltünk együtt, beszéltünk mindennap, de mondjuk Messengeren nem olyan sokat, meg általában nem komoly dolgokról, mert heti 5-6x találkoztunk. Napközben néha írtunk annyit, hogy szeretlek, hiányzol stb. Ezt most is szoktuk, viszont elég ritkán vagyunk külön. Én heti két napot irodában dolgozom, többi home office, ő teljes home officeban, így abban a két napban írunk inkább. Szerintem fontos, hogy mindennap legyen kommunikáció. Akkor is, ha az nem egy értelmes mélyen szántó csevegés.
2022. aug. 24. 08:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Egész nap chatelés, de nem folyamatos, ahogyan az időnk engedi... 4 nap külön 3 nap együtt a munka miatt. Munka közben csak pár üzenetváltás, utána nincs időhöz kötve, ha mondjuk ő ír 17:30-kor, de én csak 18:00-kor válaszolok, az se gáz. Este alvás előtt van az, hogy rendes folyamatos chat
2022. aug. 24. 09:14
 15/25 anonim ***** válasza:

Mas vilagban elek. "Csak ugy" nem uzengetek a parommal, egyutt eles elott sem es most sem. Keptelen vagyok chaten beszelgetni, utalom.

De, mint masok irtak, megis elofordul kb. ketnaponta, hogy kicserelunk infokat irasban, vagy telon, es erdekes cikkeket/vicces memeket is kuldunk egymasnak.

2022. aug. 24. 09:53
 16/25 anonim ***** válasza:
Valaki a folyton chatelok kozul leirna szemlelteteskeppen egy par ilyen uzenetvaltast? Hogy el tudjam kepzelni
2022. aug. 24. 09:59
 17/25 anonim ***** válasza:

Kb fél éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt és mindkettőnknek van homeoffice opciója, nekem még munkaidőm sincs (akkor foglalkozom a munkával, amikor akarok, csak legyen meg a heti/havi x óra). Tehát simán beszélünk munka közben. Online meeting alatt is megesik.

Nem folyamatos chat általában, csak pár üzenetváltás. De ez naponta többször. Ritka a folyamatos chat, de független attól, hogy milyen nap/napszak van.

2022. aug. 24. 10:06
 18/25 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező, mi köze van annak az infónak, hogy ti 3 éve vagytok együtt, hogy mi hányszor kontaktolunk a párunkkal????
2022. aug. 24. 10:29
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi már házasok vagyunk de öt éve vagyunk együtt. Hétvégén találkozunk csak a munkája miatt mert külföldön dolgozik.

Egyikünk sem szereti a small talkot...

Napközben pár mondatot szoktunk beszélni néha esténként kis telefonhívás de ennyi. Ez mindkettőnknek megfelel hétvége pedig a miénk akkor mindent átbeszélhetünk.

2022. aug. 24. 10:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Köze nem biztos, hogy van, csak a kapcsolatunk jellegét szerettem volna érzékeltetni, hogy nem egy bimbódzó, pár hetes együttlétről van szó.
2022. aug. 24. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!