Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex közben miért fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben miért fontos a telefonhívás?

Figyelt kérdés

A szeretőmnek szex közben csörgött a telefonja. Azonnal abbahagyta, megnézte ki keresi és utána folytattuk. Irtó megalazo volt.

Tudom, hogy semmibe vesz, de ennyire?

2021. okt. 23. 05:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Kötelező vele lenned, ugye? >:)
2021. okt. 23. 05:23
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Jah az ilyen "többnője van, telót se képes kikapcsolni együttlétkor" típusú pasik vannak preferálva.
2021. okt. 23. 05:32
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Mert azt hitte a párja hívja, a vele való látszat fenntartása fontosabb neki, minthogy szexeltek.
2021. okt. 23. 06:12
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem fontos, még akkor sem, ha 3-as szerint a párja hívja, bőven ráér visszahívni. Szólj neki, hogy nagyon nem fér bele! Azt nem igazán értem, hogy ha tudod, hogy semmibe vesz miért csinálod?
2021. okt. 23. 06:31
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
ennyire
2021. okt. 23. 07:28
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Engem meg pont izgat az ilyesmi.

Pl amikor nem tud figyelni akkor csinalom neki vagy hasonlok.

Vagy kicsit olyan érzést kelt, hogy most nem szabad, es ez plusz vonz.

Exemnel is volt egyszer ilyesmi, de pont annyira izgatott a szex hogy amikor szunetet tartott telo miatt az csak mégjobban húzott gyorsan elintezte es kaptam a kőkemény hatalmas f.rkát utana az olyan erzest keltett tenyleg, mintha csak húznának.(persze ha epp nem elvezem a szexet nem vagyok felizgulva vagy orgazmus közel akkor teljesen máshogy csapodott volna le nekem is, de igy meg a telefonalas nekem valahogy "szexualis jatek" is lett.

Sőt.

En is csinaltam már olyasmit hogy haragudtam a paromra mert tarskereson meglatta valaki, átrontottam hozzá, ő tagadta hogy ő lenne fennt, esetleg vki az ő képével, igy elotte regiztem fel a tarskeresore hogy akkor ha most online van az a valaki elhiszem hogy nem a párom mert ő ott van velem, es kozben szexet akart hagytam magam, es felregiztem irkáltak a srácok mikozben kaptam hátulrol:D

Aztan baratom kiakadt hogy nem ra figyelek igy miszaj volt a szexre is figyelni:D

De ilyen masik exemnel is volt hogy valamit csinaltam epp es akkor startol ram en meg hagyom magam de eleinte csinalom tovabb amit akarok.

Ez nekem igy az egész olyan laza.

Es most jon az a rész ami inkább fura nekem:

A mostani baratomnal megesett hogy random nőktől kezdtek el uzenetek jonni azokat nem akarta megmutatni gyorsan kitorolte.

Amikor megyek hozza tokmindegy hogy nappal du vagy este, de amig vele vagyok ő kikapcsolja a telefont.

Nekem pont azt az erzest kelti hogy nehogy most irjon az egyik nő, mert akkor balhe, vagy megzavarják velem a szexet!

Csak leirtam egy masik nezopontot is..

2021. okt. 23. 08:09
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Hogy a szeretője vagy az nem megalàzó egy pöppet sem.

#napiszerető

2021. okt. 23. 08:10
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Folyt Az exnel a kiabrandito csak az volt, hogy anyukaja hivta(mamahoteles srac)

De aztan ahogy megismertem jobban rajottem hogy hihetetlen onmegtartoztatásokat tud a srac. Soha nem ment el bennem ha nem akartam, barmikor a legnagyobb hévben is képes magát visszafogni.

Neha már zavart az hogy teljesen tudatosan szexel es soha nincs olyan hogy "elszáll", esz nelkul nyomja mint egy "állat" es nem bír magával.

Olyan szintu az önkontrollja hogy én arra képtelen lennék az holtbiztos.

2021. okt. 23. 08:14
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
+1 szoval en ugy vagyok inkabb vegye fel mint egy egyenes jellem akinek nincs takargatnivaloja semmi, mint hogy allandoan kikapcsolja valamiert onnanstol kezdve hogy beléptem az ajton!
2021. okt. 23. 08:23
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Masnak az kell hogy átverjék. Ertem. Nekem nem.bocs má'
2021. okt. 23. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!