Miért nem hall a másik fél telefonhívás közben, ha fülhallgató van bedugva a telefonomba?
Nem tudok fülessel telefonálni, és ez már nagyon zavar... Ha csatlakoztatva van a füles, akkor a vonal túloldalán semmit nem hallanak belőlem, annyiból áll a beszélgetés, hogy a másik fél kiabál, hogy MIIIII??? illetve volt, hogy valaki szimplán lerakta, mert azt hitte, nem vagyok vonalban, miközben beszéltem hozzá.
Pedig próbáltam mikrofonos headsettel, mikrofon nélküli fülessel (utóbbi esetben a telefont magát a szám elé tartva közel), és persze több beszélgetőpartnerrel, de semmi változás.
Ha nincs füles, tökéletesen hallanak, úgy soha nem volt még panasz.
Csak akkor meg én alig hallom a másikat, meg a szemüvegem le kell vennem, ki kell húznom a fülest, stb, macera, ezért lenne tök jó, ha tudnék fülessel telefonálni.
(Bluetooth fejhallgatóval a legrosszabb, akkor ki kell nyomnom a bejövő hívást, szétcsatlakoztatni a telót és a fejhallgatót, majd utána visszahívni az illetőt...)
Otthon az üres szobában megpróbáltam úgy, hogy szó szerint kiabálok bele a telefonba, de úgy se hallanak.
A telefon Xiaomi Redmi 4X, a füles mindenféle, ami a kezem ügyébe akadt az évek során (soha egyikkel se volt használható, volt köztük Panasonic, Sennheiser, Genius, Samsung stb.)
Mit lehetne tenni, hogy működjön??
"mikrofon nélküli fülessel " Itt azért elég egyértelmű, mi volt a gond.
Próbáld ki másik mikrofonos headsettel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!