Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex közben miért fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben miért fontos a telefonhívás?

Figyelt kérdés

A szeretőmnek szex közben csörgött a telefonja. Azonnal abbahagyta, megnézte ki keresi és utána folytattuk. Irtó megalazo volt.

Tudom, hogy semmibe vesz, de ennyire?

2021. okt. 23. 05:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Te jó Isten kefélni nem lehet szinglivel csak,ha foglalt....
2021. okt. 23. 09:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Eleve megalázod magad, nem értem, min csodálkozol.
2021. okt. 23. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy vàrja a hívást, hogy szül a felesège.
2021. okt. 23. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Egy ilyen pasim volt, aki közben is lezavart egy beszélgetést. Fel kellett volna öltözni és otthagyni. Úgyis élvezhetetlen volt vele az egész. Ehelyett inkább nem sokkal később szakitottam. Felesleges ezt megbeszélni. Millió dolog jelezte, hogy nem működik köztünk a kémia.
2021. okt. 23. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Bunkó dolog.

Ha szexel akkor ne kezdjen el mást csinálni.

2021. okt. 23. 13:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Az ilyennél nincs hangulat, szeretet. Kamasz koromban volt egy barátnőm, aki nagy titkokat örzött a szülei előtt, mert azok..., enyhén szólva mérgező szülők voltak. Ha nem vette fel a telefonját nekik, akkor napokig hallgathatta. Na ilyen esetben is csak részben értem meg. De nálatok ilyenről szó sincs.
2021. okt. 24. 13:10
 17/17 anonim válasza:
Engem mindig az a b#$$$lan anyósom hîvogat mobilon,pont amikor szexelek!😠😠😠😡😡😡😡 Volt hogy ki kapcsoltam azt az átkozott mobilt,erre fenyegetőzött hogy elveszi a barátnőmet. Már párszor vágtam földhöz a mobilom ez miatt. Vettem is egy strapa mobilt jó drágán,az meg vissza pattant az ágyra. A T-Homnál azt mondták az anyósomat kellene földhöz vágni,nem szegèny mobilt. Na igen! Ez igaz! De ha anyósomat vágom földhöz az minimum 35-èv Szegeden vagy Sopronkőhidán! A mobil meg csak nekem anyagi kár.
2023. jan. 2. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!