Telefonhívás közben egy csengés után miért jelez foglaltat a mobil?
Barátnőmet amikor hívom gyakran kialakul ez a jelenség és ő is panaszkodik erre amikor engem hívna. Nem mindig csak időnként fordul elő. Elvileg az sms-ek sem mennek át mindig.
Az androidos telefon gyakran újra van indítva.
Mi lehet ennek az oka?
Térerő hiány vagy a telefonok öregszenek vagy csupán kinyomja rám a telefont és az üzeneteket is megkapja csak erre fogja rá?
Nincs benne esetleg 2 SIM? Samsungok esetén már több panaszt is olvastam itt, meg az én A50-em is csinálta, hogy csak SMS-t kaptam, hogy kerestek.
Vagy egyikötök telefonja "tableteződik",volt ilyen P8-as Huawei a családban, hogy a végén már csak arra volt jó. De nem egyedi, merta prohardveren is járt így más is.
Hát ez felettébb érdekes habár a telefonom már 3 éves, az övé is úgy 4 lehet.
Ami az sms-eket illeti én megkapom amit ő küld viszont amit én küldök azt ő nem mindig.
Csak már tényleg úgy voltam vele hogy részéről ez az ürügy hogy nem akarja időnként tartani velem a kapcsolatot holott a technika okoz kellemetlenséget...
cseréljetek SIM-et!
ne egymássaaaal!!! :)))))
cseréltessétek ki a kártyákat a szolgáltatónál, ha a telefonok ennyi idősek akkor a SIM-ek is minimum.
nem egy esetben oldotta már meg a hasonló gondokat sim csere többek között a családban is és itt a gyakorikérdséseken is.
Ha panaszkodtok, hogy dobálja a vonalat akkor ingyen ki fogják cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!