Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem megy a munka vilaga,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a munka vilaga, egyszerubb lenne ha ferjhez mennek?

Figyelt kérdés

Nem tudok dolgozni sehol, nem megy, nem tudok megjegyezni semmit, nem tudok beilleszkedni, nem tudom elvegezni azt amit ram biznak, vagy amit elvarnak tolem. Nem is dolgoztam még egy honapnal tobbet.

Nekem nem megy, es nem azert mert lusta vagyok hanem mert mentalisan beteg. Van ilyen, akkor is ha nem hiszitek el hogy letezik. Gyogyszert is szedek a betegsegeimre.

Elegem van hogy 23 evesen nincs munkam, nem haladok elore csak vagyok.

Ugy erzem az egyetlen lehetoseg ha elkezdek ismerkedni, szandekosan olyan tipusu ferfivel (rengeteg ilyen van)aki csaladcentikus, es akin latom hogy tudna velem tervezni, az a tipus aki nem akarja hogy a felesege dolgozzon. Osszehazasodunk es elunk nyugodtan..

Csak az a baj igy elmegy mellettem az elet, es kesobb biztos hogy banni fogom hogy soha nem dolgoztam csak ferjhez mentem muszajbol es kesz. Nem tudok dolgozni..ezt az opciot ne is irjatok

2022. nov. 23. 21:40
1 2 3 4 5 6
 21/53 Ghgj ***** válasza:
65%
De amúgy elárulok egy titkot: a nők nagyon nagy százaléka vágyik arra, hogy az otthon melegét teremthesse meg, hogy gondozhassa a családot, odaadó anyja lehessen a gyerekeinek, emellett támogató társa a férjének. De manapság olyan férfit, aki emellé nem egy tuskó, csak akkor találhatsz, ha te is bizonyítod, hogy ezt a szerepet hozni tudnád: intelligens és érzelmileg fejlett vagy, karbantartod magad, az otthoni létet pedig nem kibúvónak, hanem annak a lehetőségnek tartod, hogy a lehető legtámogatóbb közeget teremtsd meg a családtagjaid számára. Ez privilégium, nem B terv. Szóval nem, nem lenne egyszerűbb. Igazából ezt jól kivitelezni ezerszer nehezebb lenne, mint dolgozni.
2022. nov. 23. 22:08
 22/53 anonim ***** válasza:
72%

Van ismerősöm aki szintén ilyen bajokkal küzd. Dolgozik, egyetemet végzett (több szakon is), és még a jogsit is megszerezte, pedig borzasztóan félt tőle.

Nem, ő sem volt jól. De tett magáért. Te se a könnyeidet törölgesd, hanem állj fel és tegyél valamit. Ha kell, segítséggel.

Ez pedig elég gyerekes megoldás, hogy jelented ami neked nem tetszik. Ezzel sem oldasz meg semmit, csak kibújsz a dolgok alól.

Párt találni meg eleve nem könnyű ilyen bajokkal. Pláne nem olyat, aki szó nélkül eltartana.

Hajrá.

Aztán lehet engem is jelenteni, amiért őszinte vagyok és segíteni próbálok. :)

2022. nov. 23. 22:09
 23/53 A kérdező kommentje:
Munkaban nem tudom elvegezni nem a hetkoznapokban, munka teren teljesen hasznalhatatlan vagyok. De vitatkozz magaddal, mert nem vagyok kivancsi a masolgatasaidra. Gyozd meg magad hogy nem vagyok eletkepes ha ennyi idod van.
2022. nov. 23. 22:10
 24/53 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, sajnos itt parkereses szempontjából is lesznek gondok...
2022. nov. 23. 22:11
 25/53 anonim ***** válasza:
95%

De csak nem írod miben vagy életképes a hétköznapokban.. ha leírnád, legalább lehetne tanácsot adni, hogy milyen munkát keress, amihez nem feltétlen kell se ügyesnek lenni, se emberekkel foglalkozni..

Beszélsz nyelveket? Fordító otthonról is lehetsz. Vagy van jogsid? Menj el bármilyen futárnak, állandóan panaszkodnak, hogy egesznap nem szólhatnak senkihez.

Takarítással állsz jól, akkor menj egy hotelbe takaritonak meglepően jól keresnek.

Te úgy látom mindent elutasítasz. Dolgozni nem, orvoshoz eljárni nem, segítséget kérni nem, laza munka nem..

Gyógyszereket bedobálni és semmit csinálni, az igen.

És így hol fogsz párt találni? Ha sehova nem jársz?

És korulneztem magam körül és van olyan közeli rokon, aki szintén ugyanígy van, mint te. Nem bír elmenni dolgozni, de nem hívja magát életképesnek azért, mert el tudja intézni a saját dolgait.

2022. nov. 23. 22:17
 26/53 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Koppra ugyanebben a helyzetben vagyok, két éve vagyok pánikbeteg, két hónapja agorafobias. Ha gondolod, írj privatban, szívesen beszelnek veled ! :)

24N

2022. nov. 23. 22:19
 27/53 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes hogy csak azt hajtogatod, nem tudsz dolgozni.

Esetleg alá tudod támasztani ezt a fantasztikus érvedet, amit előszeretettel teszel bele minden válaszodba, miszerint márpedig te nem vagy képes rá? Ha a veled egy cipőben járó ember képes volt tenni valamit, te mégis miben vagy másabb?

A nem tudsz és a nem akarsz nem ugyanaz. Esetleg ha elmondod mi az oka annak, hogy nem megy, még segíteni is lehet rajtad. De annyira elutasító vagy drága, mintha a fallal beszélne az ember.

Akkor viszont minek írsz ki kérdést, ha semmilyen tanácsot nem fogadsz meg? Hogy sajnáljanak? Ugyanmár

22-es vagyok, csak mert látom hobbid lepontozni és jelenteni az embert. Így legalább tudod kihez kötni. ;)

2022. nov. 23. 22:22
 28/53 anonim ***** válasza:
26%

Aki itt írja az életképtelenséget, annak tényleg őszintén nem kívánom, hogy egyszer át kelljen élnie egy panikrohamot. Nemhogy akar mindennap vagy naponta többször. Én is szedek gyógyszert, két hónapja nem dolgozom, mert rendszeresen rosszul lettem munka közben. Korábban élet vidám és lendületes voltam, édesapám halála óta azonban pánikbeteg vagyok. Aki nem volt ebben a helyzetben, az ne itelkezzen róla, mert a lehető legrosszabbak a mentális betegségek. Amikor mindneki csak azzal jön, hogy fejben dől el minden, csak gondolkozz máshogy, ne foglalkozz vele, csak érezd jól magad. Ez NEM így megy!

24N

2022. nov. 23. 22:24
 29/53 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a munkamegosztás teljesen megfelelnem hogy én keresem a pénzt, te meg elvégzed az otthoni dolgokat. Pont ilyen feleséget szeretnék. Az viszont zavarna, hogy nem lehet veled társasági életet élni, mert nem érzed jól magad emberek között. És az sem mindegy, hogy velem mennyire lennél kommunikatív otthon. Mert ha hozzám sem szólsz egész nap, az nem annyira nyerő.
2022. nov. 23. 22:25
 30/53 anonim ***** válasza:
69%
Azt írod orvoshoz nem mentél, gyógyszert szedtél. Mégis akkor ki írta fel a gyógyzert? Agorafóbia, pánikbetegség, borderline. Ezeket orvos, akarom mondani pszichológus, pszichiáter mondta vagy a neten öndiagnosztizáltad magad? A felsorolt mentális problémákkal lehet együtt élni és terápiával kezelhetők. De nyilván könnyebb azt mondani, hogy "jaj nem megy, nem tudom". Hát igen, a lustaságra nincs gyógyszer valóban.
2022. nov. 23. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!