Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem megy a munka vilaga,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a munka vilaga, egyszerubb lenne ha ferjhez mennek?

Figyelt kérdés

Nem tudok dolgozni sehol, nem megy, nem tudok megjegyezni semmit, nem tudok beilleszkedni, nem tudom elvegezni azt amit ram biznak, vagy amit elvarnak tolem. Nem is dolgoztam még egy honapnal tobbet.

Nekem nem megy, es nem azert mert lusta vagyok hanem mert mentalisan beteg. Van ilyen, akkor is ha nem hiszitek el hogy letezik. Gyogyszert is szedek a betegsegeimre.

Elegem van hogy 23 evesen nincs munkam, nem haladok elore csak vagyok.

Ugy erzem az egyetlen lehetoseg ha elkezdek ismerkedni, szandekosan olyan tipusu ferfivel (rengeteg ilyen van)aki csaladcentikus, es akin latom hogy tudna velem tervezni, az a tipus aki nem akarja hogy a felesege dolgozzon. Osszehazasodunk es elunk nyugodtan..

Csak az a baj igy elmegy mellettem az elet, es kesobb biztos hogy banni fogom hogy soha nem dolgoztam csak ferjhez mentem muszajbol es kesz. Nem tudok dolgozni..ezt az opciot ne is irjatok

2022. nov. 23. 21:40
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

9. Nagyon felek a gyerekvallalastol, mindig is feltem mert tudtam hogy beteg vagyok lelkileg. De lehet pont arra van szuksegem hogy valakivel torodjek es erezzem hogy szukseg van ram.

Egyebkent en miota az eszemet tudom depresszios vagyok. Mar 8 evesen pszichológushoz kellett vinnie Anyanak..ez mar jobb nem lesz

2022. nov. 23. 21:55
 12/53 anonim ***** válasza:
23%

Én se vagyok túl életképes, van egy recepciós állásom szinte semmi pénzért, hogy semmit nem kell csinálni.

Szerintem is jól férjhez menni a fix megoldás, és kereset helyett megtenni otthon mindent neki.

2022. nov. 23. 21:56
 13/53 A kérdező kommentje:
10. Ha egyedul kene lennem egesz nap egy szobaban es senki nem szolna hozzam semmi bajom nem lenne a munkaval. Nem a fizikai reszevel van baj
2022. nov. 23. 21:57
 14/53 A kérdező kommentje:
12. Termeszetesen mindent en csinalnek. De attol mert dolgozni nem tudok nem tartom magam eletkeptelennek..ra nezesre senki meg nem mondana rolam hogy ilyen vagyok es ez a helyzet.
2022. nov. 23. 21:59
 15/53 anonim ***** válasza:
86%

Fúú... Remélem kamu provokáció.

De megpróbálok normálisan válaszolni a kérdésre, amivel nem a mentális betegeket akarom fikázni, csak a tényeket közölni. A jómódú, nagy családra és főállású anyára vágyó férfiak megfelelő anya-alapanyagot választanak, nem egy roncsot. Bocs. A leírt személy még aktatologatásra és kávéfőzésre se alkalmas, összeférhetetlen, antiszociális, erre ki bízná a gyerekei jóllétét és életét?

2022. nov. 23. 21:59
 16/53 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik normalis emberek mondjara valaszoltak nekem! :)
2022. nov. 23. 22:01
 17/53 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen, az a baj, hogy amúgy normaliskent se egyszerű olyan férfit találni, aki amugy eltart, nem egy erőszakos alkesz, és nem néz kutyába.

Nem, hogy így, hogy minden bajod van.

Amúgy most magadnak mondasz teljesen ellent. Aki képtelen pénzt keresni ami kell az élethez, az életképtelen. Miben mutatkozik meg az életképességed, ha dolgozni nem tudsz, emberek között lenni nem tudsz, amit rád bíznak nem tudsz elvégezni, nem jegyzel meg semmit és egy halom lelki problémád van? Miben vagy életképes egy szobában ülésben?

2022. nov. 23. 22:02
 18/53 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem tényleg ne vallalj gyereket, mert az állapotod rosszabodhat és tényleg komolyan írom nem való számodra, gondolhatod hogy javít a helyzeten de hidd el nem fog.

Egy társ annál inkább, mert felnőtt, nem kell babusgatnod, inkább ő fog téged.

De egy gyermek egy életre szól és mindig, ha kicsi ha nagy törődni kell vele!

10-es vtam.

2022. nov. 23. 22:03
 19/53 A kérdező kommentje:

Nem ulok a szobaban. Megyek munka utan, probalkozok, hatha valahol ott tudok maradni.

Azon kivul hogy nem tudok penzt keresni, teljesen eletkepes vagyok.

Nezz mar korbe magad korul, akik nem dolgoznak azok mind eletkeptelenek?

2022. nov. 23. 22:05
 20/53 anonim ***** válasza:
79%

Miben vagy életképes?

"Nem tudok dolgozni sehol, nem megy, nem tudok megjegyezni semmit, nem tudok beilleszkedni, nem tudom elvegezni azt amit ram biznak, vagy amit elvarnak tolem. Nem is dolgoztam még egy honapnal tobbet."

Ezzel kezdted a kérdésed.

Ne legyél buta is. Szerintem semmi baj nincs ezzel, de mi ez a butaság, hogy életképes vagy, csak szinte semmi fontos dologhoz nem?

2022. nov. 23. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!