Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a munka vilaga, egyszerubb lenne ha ferjhez mennek?
Nem tudok dolgozni sehol, nem megy, nem tudok megjegyezni semmit, nem tudok beilleszkedni, nem tudom elvegezni azt amit ram biznak, vagy amit elvarnak tolem. Nem is dolgoztam még egy honapnal tobbet.
Nekem nem megy, es nem azert mert lusta vagyok hanem mert mentalisan beteg. Van ilyen, akkor is ha nem hiszitek el hogy letezik. Gyogyszert is szedek a betegsegeimre.
Elegem van hogy 23 evesen nincs munkam, nem haladok elore csak vagyok.
Ugy erzem az egyetlen lehetoseg ha elkezdek ismerkedni, szandekosan olyan tipusu ferfivel (rengeteg ilyen van)aki csaladcentikus, es akin latom hogy tudna velem tervezni, az a tipus aki nem akarja hogy a felesege dolgozzon. Osszehazasodunk es elunk nyugodtan..
Csak az a baj igy elmegy mellettem az elet, es kesobb biztos hogy banni fogom hogy soha nem dolgoztam csak ferjhez mentem muszajbol es kesz. Nem tudok dolgozni..ezt az opciot ne is irjatok
Jézus isten
Na szep estét..
33. Hát igen, ez itt a gond.
Mentálisan egészséges nőknek sem egyszerű egy jó férjet fogni.
Nem hogy gazdagot, meg olyat aki simogatja a kis lelket, hogy nehogy már dolgozz.
Nem lehetetlen, de nagyon nehéz ilyen helyzetben egy nőnek normális férfit találnia.
Én sajnálom aki mentális betegséggel küszködik. Rossz lehet amikor az emberrel a saját elméje játszik, én sem hiszem, hogy jól kezelném.
De hogy ne akarjak tenni ellene, számomra elképzelhetetlen. Biztos nagyon nehéz, de hogy valaki próbálni sem akarja én nem is értem.
Persze azt értem, hogy ez egy ördögi kör. Nincs munka=nincs pénz=nincs pénz jó orvosra.
Az a baj, hogy az ember azért csak látja épp ésszel, hogy persze lehet ezt csinálni amég a szülők tudják biztosítani a megélhetést. De utána?
Rosszabb lenne. Semmi sincs ingyen, még a háziasszonykodás sem, plusz szinte biztos hogy 10-20 év múlva ki lennél dobva, és ott maradnál pénz nélkül, lakás nélkül, munkatapasztalat nélkül, nem lenne nyugdíjad sem ha eljonne az ideje, és elpocsékolnád az életed. Minden extra amid lenne, azért kuncsorogni kéne valaki másnak, és felnőttként is max zsebpénzt kapnál. Azt meg ne hidd, hogy azok a férfiak akik egyáltalán akarnak egy ilyen kapcsolatdinamikát, különösebb tekintettel lennének rád, mint emberre. A férfiak nagy részének még akkor sem megy ez, ha te is dolgozol (pont nemrég írtak ki egy kérdést arról h hogy oldják meg a házas nők a házimunkát ha betegek, aztán majdnem mindegyik válasz arról szólt, hogy oh, ők így is megcsinálnak mindent 40fokos lázzal, vagy elhalasztják addig amíg meg nem gyógyulnak, vagy áthívják az anyjukat, hogy segítsen a férjüknek. A férfiakra nem lehet számítani semmiben. )
Fiatal vagy még, nincs mögötted sok tapasztalat, szóval jó, hogy balfsznak érzed magad. Ha edződsz még pár évig, akkor jobb leszel a munkádban, nem fogsz annyit stresszelni, sőt, fura is lenne ha nem kéne dolgoznod, az meg pláne, ha nem élvezhetnéd a munkád gyümölcsét (saját pénz, függetlenség). Vagy fel is adhatod, és szinte garantált hogy félresiklik egy ponton az életed, és vagy végtelenül kiszolgáltatottnak, üresnek érzed majd magad, vagy pedig ott maradsz semmivel a neveden.
Mentálisan egészséges nőknek sem egyszerű egy jó férjet fogni.
Jaj de utálom az ilyen szexista dumát
Mintha a férj vmi díj lenne a no eleteben akit ki kell fogni
Pont hogy a férfinek kell megfognia a not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!