Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a munka vilaga, egyszerubb lenne ha ferjhez mennek?
Nem tudok dolgozni sehol, nem megy, nem tudok megjegyezni semmit, nem tudok beilleszkedni, nem tudom elvegezni azt amit ram biznak, vagy amit elvarnak tolem. Nem is dolgoztam még egy honapnal tobbet.
Nekem nem megy, es nem azert mert lusta vagyok hanem mert mentalisan beteg. Van ilyen, akkor is ha nem hiszitek el hogy letezik. Gyogyszert is szedek a betegsegeimre.
Elegem van hogy 23 evesen nincs munkam, nem haladok elore csak vagyok.
Ugy erzem az egyetlen lehetoseg ha elkezdek ismerkedni, szandekosan olyan tipusu ferfivel (rengeteg ilyen van)aki csaladcentikus, es akin latom hogy tudna velem tervezni, az a tipus aki nem akarja hogy a felesege dolgozzon. Osszehazasodunk es elunk nyugodtan..
Csak az a baj igy elmegy mellettem az elet, es kesobb biztos hogy banni fogom hogy soha nem dolgoztam csak ferjhez mentem muszajbol es kesz. Nem tudok dolgozni..ezt az opciot ne is irjatok
1.
Agorafobia, panikbetegseg, bipolaris zavar es borderline
én megértelek, nekem is vannak hasonló bajaim.
depresszió és enyhe autizmus, és pánikbetegség.
idősebb vagyok, mint te, és még én sem tudtam dolgozni sehol.
gyógyszerek sem segítettek.
de készülj fel rá, h. ennyi betegséggel a gyerek mellett sem lesz könnyű helytállnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!