Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért viselkedik így mert érez valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány (tudom már inkább nő, de nekem lány marad), még az egyetemről ismerem. Mivel ugye ugyan azon a szakon végeztünk szakmai ügyekben sokszor találkozunk, mondhatni barátok vagyunk. Mostanában meghívást kapott hogy adjon elő valahol, mindegy is. Felkért hogy segítsek neki hogy milyen hibái vannak, adjak tanácsot meg segítsek hogyan ne legyen száraz és túl szakmai. Róla tudni kell hogy eléggé zárkózott típus, évek óta ugyan az a néhány barátja van. Nem nagyon szeret nagy társágban lenni, és főleg nem a középpontban. Ha nem fekete vagy szürke van rajta érdemes aggódni😄. Szóval nagyon stresszel hogy egy egész előadónyi ember őt fogja nézni. Tegnap áthívott így az utolsó simításokra, most voltam először a lakásán, eddig kávézókban találkoztunk. Otthoni ruhában volt, ami nem fekete. Azzal kezdte hogy elnézést kért a (nemlétező) kupleráj miatt, majd amiatt hogy úgy néz ki mint a mosott sz@r, ami szintén nem volt igaz. Aranyos volt, zavarban volt, megkínált kávéval, teával, üdítővel, vízzel, sütivel, kb mindennel. Majd a tea mellett így beszélgettünk még kicsit, és megkérdezte óvatosan hogy szerintem mit vegyen kosztümöt, vagy egybe ruhát, vagy valami lazábban elegánsat, megmutogatta a 3 lehetőséget is. Mindegyikhez fűzött egy ilyen kis kritikát, “ebben olyan vagyok mint a kommunikáció tanárunk” (mindig ugyan abban a 3 kosztümben volt a nő😅), vagy hogy ez a szoknya félek túl rövid, lehet átlátszó a blúz, ilyesmi. Vagy 5x elmondta hogy mennyire izgul, azt mondta lehet le is mondja, akkor mondtam neki hogy az nem érné meg egy kis szociális szorongás miatt. Választottunk ruhát, segítettem neki az utolsó dolgokat összetenni. Aztán ott ragadtam beszélgetni, borral is megkínált,szóval boroztunk, de vicces volt mert végig felhúzott lábbal ült, sokszor zavarba jött és terelte a témát, főleg az egyetemi bulik emlékéről. Aztán mikor már kellemesen becsípett megkért hogy menjek el az előadására, mert kevésbé félne ha egy megnyugtató arcot is látna a tömegben, ahová bárhova pillanthat ha kínos. Szerintetek ő is érez valamit irántam? A lakásban nincs nyoma férfinak, mármint csak így apróságok hogy egy személyre van ágyazva, a fürdőben női cuccok vannak csak, egy törülköző, nincs férfi tusfürdő, borotva ilyesmi. Nem kutattam, csak körülnézve szerintem nincs párja (persze ezt csak a látszatból vontam le). Mit csinálnátok a helyemben? 26F2022. ápr. 21. 19:59
1/6 A kérdező kommentje:
*ahová bármikor pillanthat, bocsánat az elírásért.
2022. ápr. 21. 20:02
2/6 anonim válasza:
Eléggé barátian hangzik amiket csinál, kétlem hogy több lenne.
4/6 anonim válasza:
Lehet belőle valami de ez csak rajtatok múlik. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Ebből nem derül ki, minden esetre megbízik benned, főleg ha még ruha tanácsot is kér, meg elhív, hogy legyél ott, mert biztonságot adsz neki. Ha nem próbálkozol, sosem tudod meg, hogy érdekled -e!
6/6 anonim válasza:
Szerintem szép lassan úgyis kialakul. Hívd el valahova, és idővel úgyis rájössz, többet akar-e. Szerintem igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!