Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent az, hogy "felnézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy "felnézni a másik emberre"?

Figyelt kérdés

Tudom, furán hat a kérdés. Nem volt még párkapcsolatom, saját tapasztalatom nincs még. Azonban több helyről hallottam már, csak nőktől.

Egy csajszi mondta, mielőtt szakított volna az épp aktuális pasijával, hogy "nem tudok már felnézni rá". És mikor valami női beszélgetős műsorban is elhangzik, hogy "nekem kell, hogy fel tudjak nézni a páromra"

Csak hallgatom és nem értem.

Ami zavar engem, hogy elvileg a kapcsolat az egyenlőségen alapszik, kölcsönös tisztelet. Namost, ha én valakire felfelé akarok nézni, akkor a másik rám visszafelé csak lefelé tud nézni.

Tehát ezek a nők amikor azt mondják, hogy fel akarnak nézni egy férfira, akkor azt várják el, hogy a férfi felettük álljon, rájuk csak lenézni tudjon?

Ha már itt tartunk, egy amerikai stand-up-ostól hallottam (nevét nem jegyeztem meg), hogy a mai nő olyan pasit akar, aki nála idősebb, erősebb, tapasztaltabb, okosabb, jobban keres, és talpraesettebb

Namost, ebből kifolyólag olyan nőd lesz, aki nálad fiatalabb, gyengébb, tapasztalatlanabb, hülyébb, és keveebbet keres - és azt várja el, hogy kezeld egyenrangú félként és tiszteld őt is.

Nagy röhögés kisérte persze, de ez megmaradt nekem ez a gondolatmenet, mert mindig is furcsálltam.

Lehet csak nincs még tapasztalatom, és abból adódik ez az egész. Sajnos 25 éves koromra nem jött még össze barátnő, sem egyéjszakás kaland, sem semmi.

2022. aug. 24. 09:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Nő vagyok, voltak kapcsolataim, és nem tudom.:))

"Csak hallgatom és nem értem."

Én se.:)

2022. aug. 24. 11:43
 12/24 A kérdező kommentje:

11.)

Akkor mégsem vagyok földönkívüli? :D

A 10-es választól lett egy instant doktorim, olvasd el Te is és majd osztozunk a tudományos fokozaton xD

2022. aug. 24. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:

12: De, földönkívüliek vagyunk! :))

Te meg én ugyanonnan jöttünk.:)

Elolvastam.

2022. aug. 24. 11:54
 14/24 anonim ***** válasza:
44%

A másik, amit mondani szoktak, hogy olyan férfi kell, aki mellett biztonságban érzik magukat. ez annyira alapvető közhely, hogy még a férfi párkapcsolati tanácsadók is mondják és meg is tudják magyarázni a férfiaknak, hogy mi ez.

Én meg csak néézek...

... hogy mi a rák lehet az, hogy egy nő nem érzi magát biztonságban...

Mitől félnek?...

2022. aug. 24. 12:01
 15/24 A kérdező kommentje:

Most, hogy megemlíted, igen. Én is láttam már több helyen, de akkor is csodálkoztam ezen. Hogy meg kell védeni, de mitől?

Veszély van?

Félnek?

2022. aug. 24. 12:30
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Én az ezermester típusú férfiakra pl fel tudok nézni. Mert ügyes, mert találékony.

Vagy a mentősökre, tűzoltókra, rendőrökre. (Igen, a rendőrökre is, akiket szokás szidni, viszont ha bajban vagy, mégis őket fogod megkeresni..)

Szeretem azokat az embereket, akiknek hivatásuk van.

Illetve bizonyos hivatások hoznak magukkal bizonyos tulajdonságokat, mint például egy tűzoltó nem éppen nyuszi típusú férfit takar általában, egy mentős is sok mindent lát, életeket ment, ehhez azért talpraesettnek kell lenni. Ezek pedig szerintem vonzó tulajdonságok.

2022. aug. 24. 13:24
 17/24 anonim ***** válasza:
2022. aug. 24. 13:25
 18/24 anonim ***** válasza:

"ha bajban vagy, mégis őket fogod megkeresni."

Amire azt felelik, hogy nem az ő dolguk, hagyd őket békén.

Ismerősömnek még ki is kérték maguknak, hogy ők nem őrző-védő szolgálat!

2022. aug. 24. 13:26
 19/24 anonim ***** válasza:
18, igen, gondoltam, hogy fog érkezni ilyen válasz. :) Viszont nekem csak pozitív tapasztalatom van eddig.
2022. aug. 24. 13:32
 20/24 anonim ***** válasza:
64%
Én ezt olyan lányoktól hallom, akik szerint, ha valaki idősebb náluk, az mindenképpen okosabb is és többet is ért el náluk (oké 10 év korkülönbség esetén valószínűleg igen, 3 évnél nem biztos). Hogy ők azért akarnak idősebb palit, mert fontos nekik, hogy felnézzenek rá. Nekem volt 4 évvel idősebb barátom, olyan szinten nézett le engem, mert én még nem ott tartottam, ahol ő, hogy jó időre elment a kedvem az idősebb férfiaktól :D Azóta persze tudom, nem mindenki ilyen.
2022. aug. 28. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!