Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai 2 hónap után bemutatkozni a másik szüleinek?
A barátom társasházban lakik, szülők egy emelettel lejjebb. Ha nála vagyunk, végig fura érzésem van. Mi van, ha találkozunk a lépcsőhá6ban, ha ránk nyitnak stb.
Nem egyszerűbb ha bemutat és utána egy találkozás alkalmával csak köszönnénk és továbblépnénk? Egyébként a kapcsolat is extragyorsan halad, tehát olyan szempontból sem érzem korainak.
24n 27f
Itt most szerintem inkább az a kérdés, hogy a barátod be akar-e mutatni a szüleinak, vagy inkább te akarod, hogy bemutasson nekik?
Szerintem ez nem annyira a kapcsolati időtartamtól függ, hanem a kapcsolat jellegétől: hosszú távon gondolkodik-e a veled való kapcsolatról, vagy pedig csak egy laza szexkapcsolat szintéjén.
Ahogy érzed.
Engem 2 hét után mutatott be a már férjem az anyjának, ráadásul nem szólt előre, csak mikor màr nem volt visszaút, egyszerűen csak miután leszálltunk a vonatról, mondta hogy ja amúgy anyám itt van a kijáratnál. 🙈 Szóval találkoztunk vele az állomáson. Csak pár percet beszéltünk mert épp egy vizsgámra kísért a suliba.
Igen,nagyon korainak éreztem, akkor meg konkrétan le sem feküdtünk, nem tudtuk hova fog kifutni a dolog. Jobban szerettem volna ezt akkor amikor már kialakult a dolog rendesen. Ahogy azt is korainak éreztem, hogy 2 hónap utàn már a nagymamáját is ismertem. De így alakult.
Engem az se zavart volna, ha fél év múlva mutat be, nem tartottam olyan fontosnak, főleg az elején. Elsősorban rólunk szól a kapcsolat nem a rokonainkról.
Én 5 hónap után mutattam be, amikor már jegyesek voltunk. :) De ez már régen volt, 12 éve vagyunk együtt:)
36/N, 33/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!