Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem alakult ki a szerelem részemről 2 hónap alatt. Fog ez még változni?
Figyelt kérdés
Tudom, lesznek megjegyzések. De leírom a részleteket. Megismertem valakit online. nagyon bejöttünk egymásnak természetre, és képek alapján külsőre is. Megvolt a tali. Én nem éreztem olyan szintű vonzalmat, mint kellett volna. De mivel a személyisége megfogott és mert jó embernek tartom, ami ritka manapság, gondoltam adok esélyt magunknak. Hetente találkoztunk stb. Azóta megtörtént az is , és igencsak jó együtt. Ö nagyon szerelmes. De én mégsem vagyok az. Szeretem, de nem vagyok oda meg vissza Azt hittem változni fog, de még mindig nem érzek olyan szintű szerelmet, amilyet ő érez irántam.2020. júl. 5. 18:53
1/8 anonim válasza:
Nem valószínű,hogy változni fog. Csak azt nem értem hogy ha bejön külsőleg belsőleg akkor hol a gond?
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, elég sok idő eltelt már.
3/8 anonim válasza:
Engedd el. Neki teszel ezzel jót.Hosszútávon.
4/8 anonim válasza:
3+ Legközelebb óvatosabban kezdj kapcsolatba.Tanulj az esetből.
5/8 anonim válasza:
2 hónap rendszeres találkozásnak elégnek kellene, hogy legyen. Lehet, hogy a heti 1 találka kevés volt és még 1-2 hetet rászánhatsz, de sok jóra nem számítanék.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem fog változni,de ez ne emésszen téged.Csak legyél korrekt vele és mondd el neki.
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem lesz nagyobb szerelem a részedről, idővel pedig csak csökkenni fog.
Nem tudom mi lehet a gond, ha tippelnem kéne akkor az online megismerkedés. Nekem eddig 2 barátom volt, az egyikkel online ismerkedtem meg, a másikkal pedig csak úgy kialakult a szerelem hogy kollegák voltunk, bejött és idővel beleszerettem. Mai napig nagyon szerelmesek vagyunk, az exemmel pedig végig csak szenvedtem és erőltetett volt. Nem hiszek az online ismerkedésben, szerintem élőben beleszeretni valakibe teljesen más és mindig is valódibb lesz. Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!