Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom nagyon szeret, és mindent megtenne értem, de részemről mintha kezdene elmúlni a szerelem?
Figyelt kérdés
Nem szeretném őt kihasználni akaratlanul sem, ezért vagyok tanácstalan... Szakítsak,vagy várjak még,hátha jobb lesz a helyzet? Valakinek tapasztalat? 21/l2016. márc. 25. 15:33
1/3 Dreamer88 válasza:
A viszonzatlan szerelem mindkét félnek csak fájdalmat okoz.
Neked bűntudatod lesz, ő pedig csalódni fog.
Viszont valamiért beleszerettél. Próbáld meg megtalálni benne megint azt ami megfogott.
De mindenképp beszélj vele erről.
2/3 anonim válasza:
Én ugyan így voltam ezzel, próbáltam változtatni, mindent megtenni érte, de egyre csak hanyatlott az érzésem iránta, végül szakítottam vele, de őszintén elmondtam neki, hogy nem az ő hibája.
3/3 anonim válasza:
Szakíts inkább,keress olyat,akivel minden klappol és imádod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!