Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő milyen jelekből veheti észre a párján, ha az egy másik hölgybe titokban szerelmes lett?
Nem vagyok vidám egyáltalán, mert nincs esélyünk összejönni.
Nem vagyunk szeretők, nem beszélünk, nem találkozunk, így nincs mit dugdosni, zárolni.
De sokszor eszembe jut naponta....
7
Úgy érdemes látni ezt a helyzetet, hogy jön valaki váratlanul, nem tervezed, de beleszeretsz. Nem kicsit, nagyon. Hangsúlyozottan: szereted, és nem kefélni akarsz, azt otthon is megteheted.
Pocsék szitu. Otthon hiányzik neked valami, ezért jöhetett.
Mi a terved a házasságoddal? Ha benne maradni, akkor ez megmutatta, hogy valami nem működik ( akár párterápia is szóba jön). Kerüld a nőt és egyszer elmúlik talán.
Én is szerelmes vagyok egy férfibe. Egy éve nem találkoztunk. Nem beszéltünk. Mindennap gondoltam rá és nem tudtam kiverni a fejemből. Nemrég írt nekem és sírtam a boldogságtól, mikor megláttam az üzenetét. Nagyon szentimentális tudom, de alig várom hogy találkozzunk.
Férjnél vagyok, nem tudom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!