Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő milyen jelekből veheti észre a párján, ha az egy másik hölgybe titokban szerelmes lett?
10
Az a rossz, hogy nekem Ő elmondta, mit jelentek neki. Sokat. Tudom, hogy szeret. Most ezzel a tudattal kell tovább tartanom magam. Kerülöm őt pont ezért. Ő ebben partner, nem zaklat, megértette, hogy ennyi volt.
De hiába hoztunk erről racionális döntést, az érzelmeket nem könnyű teljesen elnyomni.
20 évesen így működik. Később már rohadt bonyolult tud lenni az élet.
#15! Ez kedves tőled, de sajnos 40 vagyok 😂
Halott kapcsolatban tengődést gyerekre fogni meg ostobaság.
Sajnos nem csak halott kapcsolatban jöhetnek ilyen érzések...
Egy házasságban, közösen felépített életben, közös életben amúgy sem úgy működik azért, hogy te is szeretsz, én is szeretlek, ámen.
Nálunk férjemnek a rosszkedveim tűntek fel mindössze, de semmiféle másfelé táplált érzelemre nem gondolt.
Amíg rendszeresen beszéltünk a férfival aki iránt vonzalom ébredt bennem, addig minden rendben volt velem/itthon. Az általános szokásos jó kedvem volt, férjemmel is olyan voltam mint mindig-és nem megjátszásból. Aztán ahogy elmaradt a kapcsolattartás, jött a gyakori rosszkedvem, gondolataimba merüléseim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!