Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért keres fel mindig ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres fel mindig ha igazából a másik lánnyal akar lenni?

Figyelt kérdés
Bekerültem egyetemre, és az egyik bulin megismerkedtem egy sráccal. Ott ő nagyon nyitott felém, a buli után be is jelölt Facebookon és elhívott találkozni. A beszélgetésekből rájöttem, hogy ő olyan ember, aki önbizalomhiányos, szereti ha dicsérgetik és kapcsolatmániás volt, mindenképp akart valakit maga mellé. Találkozgattunk, mindig jól elbeszélgettünk, de nem történt semmi komolyabb sosem, nem mert felém lépni, én pedig nem akartam nyomulósnak tűnni. Egyszer csak 2 hét után írta hogy barátnője lett, és nem tudtam mit kezdeni ezzel, azt hittem, randizni akart velem, de úgy voltam vele, akkor biztos benéztem valamit. Akkoriban annyira nem is zavart ez a dolog, mert annyira nem jött be a srác. A baráti kapcsolat megmaradt, néha-néha barátokként összefutottunk. 1 év után elkezdett nekem félreérthető üzeneteket küldeni és a semmiből felemlegette a barátság extrákkalt is. Kicsit jobban foglalkoztunk egymással, mint azelőtt, és valahogy elkezdett tetszeni. Azt hittem, azért közeledik mert velem szeretne lenni, nem pedig a barátnőjével. Egyik személyes találkán annyira hangulatba kerültünk hogy egy puszi szájra el is csattant. Akkor bevallotta hogy nagyon tetszem neki az egyetem eleje óta, de 2 év alatt a barátnőjével annyi mindent felépítettek, hogy ha elhagyná sok vesztenivalója lenne. Illetve ha az 1. randin rányomulok, akkor simán összejöttünk volna, a barátnőjével azért jött össze, mert ő elvileg gyorsabb volt és rajta látta igazán az érdeklődést. Miután megtudtam hogy a csajjal akar maradni, elengedtem a dolgot, maradtunk barátok, csak nekem akkor már bejött a srác. Heti szinten talalkozgattunk, ahol együtt tanultunk, ezt szépen tartottuk vagy 3 hónapig, utána vizsgaidőszak jött, egyáltalan nem taliztunk, de minden héten rám írt. Vizsgaidőszak után újra elhívott, a lakásán kötöttünk ki, ott flörtölt velem és azt is láttam hogy ahogy az ágyán beszelgettünk állt neki. Egy szájra puszi ismét elcsattant. Utána rá 1 hónapra megint találkoztunk nála, ott már konkrétan hozzám is akart érni,amikor levettem valamit a polcról akkor nekem nyomta a kemény farkát. Mondtam neki hogy ha lelkileg nem kellek neki a testemet se akarja akkor, és akkor szájon puszilt, megkérdeztem miért mer csak puszit és csókot nem. Azt mondta hogy nem akarja hogy érzelmileg elmélyüljön valami a csókkal. Utána nyáron most nálam találkoztunk, szóvá tettem neki, hogy rosszul esik hogy néha úgy viselkedne, mint ha szeretne, ő meg csak azt mondta megint, hogy maradjunk barátok és a barátnőjével akar lenni. Ekkor megsértődtem, mondtam neki hogy hagyjon békén végleg, rosszul esik hogy kihasználja az érzelmeimet, ajtót mutattam neki, de ekkor bevágta az ajtót, nagyon vadul lesmárolt és az annyira jól esett hogy sajnos tovább is jutottunk, lefeküdtünk egymással, amiről azóta nagyon keveset beszéltünk, de mindketten élveztük. Sajnos tudom hogy erkölcsileg egy nem túl szép dolog, de ott abban a pillanatban képtelen voltam reálisan látni a dolgokat. Azt hittem hogy ezután hogy megkapott le fog koptatni, de ugyanúgy irkál, mint korábban. Mit akar tőlem, ha kapcsolatot nem szeretne?

2022. júl. 21. 14:47
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
88%

Nos, nézzük:

nulla efforttal a következőket nyújtod:

- egopolír,

- p1na.

Ezek úgy tűnik, h kiemelt szerepet töltenek be emberünknél.

Am mennyire zavar, h veled csalja az asszonkàt?

2022. júl. 21. 14:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Eleinte mindig próbáltam terelni ha közeledett pont azért hogy ne legyek megcsalás részese. Az a szex valami hirtelen felindulásbol történhetett, kivoltam nagyon, rossz kesvem is volt, a barátnőjét nem is ismerem és annyira ott ez nem.volt az eszemben
2022. júl. 21. 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A ‘talonban tartani’ tipikus iskolapéldáját olvashattuk.
2022. júl. 21. 15:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Ezt a talonban tartást azért nem ertem, mert mondtam neki hogy szeretnék kapcsolatot és eléggé valószínű hogy a kózeljövőben páet fogok keresni. Ha lesz valakim akkor nyilván nem tudja ezeket velem megtenni. De ezek után is csak folytatja velem a chatet, illetve azt is momdta hogx a barátnőjével hosszú távra terveznek...
2022. júl. 21. 15:03
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Közöld vele, hogy nem szívesen veszed a kapcsolattartási törekvéseit. Meg is indokolhatod. Az indokokról már írtak fentebb.
2022. júl. 21. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De azért folytatja/csinálja, mert te hagyod. Mi az, hogy folytatja veled a csetet? Miért írsz neki vissza, ha egyáltalán nem vesz komolyan? Legyen akaratod és húzd meg a határokat, ami jelen esetben a totális no contact kellene hogy legyen.
2022. júl. 21. 15:14
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam is erre, hogy redukálom, utána megszüntetem a kontaktot vele.

Én azt sem értem, hogy ha szeret valakit, miért igényli a félrelépést

2022. júl. 21. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szereti, ilyen egyszerű.
2022. júl. 21. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Dugni jó vagy, de nem akarja a jelenlegit lecserélni.

Nem vezetett félre, az elejétől ezt kommunikálja, azért csinálja, mert kényelmes.

Magadat kellene elemezned, hogy miért mész bele! Ha szereted azért rossz, ha nem, akkor meg azért.

2022. júl. 21. 17:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A történeted bizonyitja az álláspontom a férfiakról : mindegyik a kisebb ellenállás felé mozdul mindig, tehát akivel egyszerűbb összejönni, azzal jön össze, nem azzal, aki legjobban érdekli. Feleséget is kb igy szoktak választani, nem a legnagyobb szerelmüket veszik el, hanem aki legkészségesebben neveli majd a gyerekeket és vezeti a háztartást.

Ő maga is mondta neked, hogy azért jött össze a másikkal, mert jobban rányomult. Mivel vele tudta gyakorolni , hogy kell viselkedni egy párkapcsoaltban meg hogy kell szexelni, igy már több önbizalommal indult meg másodjára is feléd. Szerintem az első ismerkedésetek idején ezek gátolták, de közben begyakorolt mindent a másik lánnyal, úgyhogy több mersze volt nálad is próbálkozni.

Én nem látom ezt olyan veszett ügynek, csak egyértelműen el kéne határoznia magát, hogy melyikőtöket akarja .

Megjegyzem, volt egy ilyen sztori az ismeretségi körömben, ahol srác azzal fűzte fél évig a 2. lányt, hogy a barátőjével nem jó a (másfél éves) kapcsolata és majdnem szakitott is azzal a végén, illetve az újjal megbeszélte, h szakit a régivel és járnak utána . De végül csak nem igy történt, állitólag azért, mert a régi barátnő öngyilkossággal fenyegette, ha ott hagyja, bár ez nem biztos, hogy igaz. Na de utána maradt a régivel és még lehúztak együtt vagy 8 rossz évet, aztán a barátnője hirtelen megpattant és hirtelen szült két gyereket egy másik pasinak .)

2022. júl. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!