Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres fel mindig ha igazából a másik lánnyal akar lenni?
Nos, nézzük:
nulla efforttal a következőket nyújtod:
- egopolír,
- p1na.
Ezek úgy tűnik, h kiemelt szerepet töltenek be emberünknél.
Am mennyire zavar, h veled csalja az asszonkàt?
Igen, gondoltam is erre, hogy redukálom, utána megszüntetem a kontaktot vele.
Én azt sem értem, hogy ha szeret valakit, miért igényli a félrelépést
Dugni jó vagy, de nem akarja a jelenlegit lecserélni.
Nem vezetett félre, az elejétől ezt kommunikálja, azért csinálja, mert kényelmes.
Magadat kellene elemezned, hogy miért mész bele! Ha szereted azért rossz, ha nem, akkor meg azért.
A történeted bizonyitja az álláspontom a férfiakról : mindegyik a kisebb ellenállás felé mozdul mindig, tehát akivel egyszerűbb összejönni, azzal jön össze, nem azzal, aki legjobban érdekli. Feleséget is kb igy szoktak választani, nem a legnagyobb szerelmüket veszik el, hanem aki legkészségesebben neveli majd a gyerekeket és vezeti a háztartást.
Ő maga is mondta neked, hogy azért jött össze a másikkal, mert jobban rányomult. Mivel vele tudta gyakorolni , hogy kell viselkedni egy párkapcsoaltban meg hogy kell szexelni, igy már több önbizalommal indult meg másodjára is feléd. Szerintem az első ismerkedésetek idején ezek gátolták, de közben begyakorolt mindent a másik lánnyal, úgyhogy több mersze volt nálad is próbálkozni.
Én nem látom ezt olyan veszett ügynek, csak egyértelműen el kéne határoznia magát, hogy melyikőtöket akarja .
Megjegyzem, volt egy ilyen sztori az ismeretségi körömben, ahol srác azzal fűzte fél évig a 2. lányt, hogy a barátőjével nem jó a (másfél éves) kapcsolata és majdnem szakitott is azzal a végén, illetve az újjal megbeszélte, h szakit a régivel és járnak utána . De végül csak nem igy történt, állitólag azért, mert a régi barátnő öngyilkossággal fenyegette, ha ott hagyja, bár ez nem biztos, hogy igaz. Na de utána maradt a régivel és még lehúztak együtt vagy 8 rossz évet, aztán a barátnője hirtelen megpattant és hirtelen szült két gyereket egy másik pasinak .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!