Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres fel mindig ha igazából a másik lánnyal akar lenni?
Figyelt kérdés
Bekerültem egyetemre, és az egyik bulin megismerkedtem egy sráccal. Ott ő nagyon nyitott felém, a buli után be is jelölt Facebookon és elhívott találkozni. A beszélgetésekből rájöttem, hogy ő olyan ember, aki önbizalomhiányos, szereti ha dicsérgetik és kapcsolatmániás volt, mindenképp akart valakit maga mellé. Találkozgattunk, mindig jól elbeszélgettünk, de nem történt semmi komolyabb sosem, nem mert felém lépni, én pedig nem akartam nyomulósnak tűnni. Egyszer csak 2 hét után írta hogy barátnője lett, és nem tudtam mit kezdeni ezzel, azt hittem, randizni akart velem, de úgy voltam vele, akkor biztos benéztem valamit. Akkoriban annyira nem is zavart ez a dolog, mert annyira nem jött be a srác. A baráti kapcsolat megmaradt, néha-néha barátokként összefutottunk. 1 év után elkezdett nekem félreérthető üzeneteket küldeni és a semmiből felemlegette a barátság extrákkalt is. Kicsit jobban foglalkoztunk egymással, mint azelőtt, és valahogy elkezdett tetszeni. Azt hittem, azért közeledik mert velem szeretne lenni, nem pedig a barátnőjével. Egyik személyes találkán annyira hangulatba kerültünk hogy egy puszi szájra el is csattant. Akkor bevallotta hogy nagyon tetszem neki az egyetem eleje óta, de 2 év alatt a barátnőjével annyi mindent felépítettek, hogy ha elhagyná sok vesztenivalója lenne. Illetve ha az 1. randin rányomulok, akkor simán összejöttünk volna, a barátnőjével azért jött össze, mert ő elvileg gyorsabb volt és rajta látta igazán az érdeklődést. Miután megtudtam hogy a csajjal akar maradni, elengedtem a dolgot, maradtunk barátok, csak nekem akkor már bejött a srác. Heti szinten talalkozgattunk, ahol együtt tanultunk, ezt szépen tartottuk vagy 3 hónapig, utána vizsgaidőszak jött, egyáltalan nem taliztunk, de minden héten rám írt. Vizsgaidőszak után újra elhívott, a lakásán kötöttünk ki, ott flörtölt velem és azt is láttam hogy ahogy az ágyán beszelgettünk állt neki. Egy szájra puszi ismét elcsattant. Utána rá 1 hónapra megint találkoztunk nála, ott már konkrétan hozzám is akart érni,amikor levettem valamit a polcról akkor nekem nyomta a kemény farkát. Mondtam neki hogy ha lelkileg nem kellek neki a testemet se akarja akkor, és akkor szájon puszilt, megkérdeztem miért mer csak puszit és csókot nem. Azt mondta hogy nem akarja hogy érzelmileg elmélyüljön valami a csókkal. Utána nyáron most nálam találkoztunk, szóvá tettem neki, hogy rosszul esik hogy néha úgy viselkedne, mint ha szeretne, ő meg csak azt mondta megint, hogy maradjunk barátok és a barátnőjével akar lenni. Ekkor megsértődtem, mondtam neki hogy hagyjon békén végleg, rosszul esik hogy kihasználja az érzelmeimet, ajtót mutattam neki, de ekkor bevágta az ajtót, nagyon vadul lesmárolt és az annyira jól esett hogy sajnos tovább is jutottunk, lefeküdtünk egymással, amiről azóta nagyon keveset beszéltünk, de mindketten élveztük. Sajnos tudom hogy erkölcsileg egy nem túl szép dolog, de ott abban a pillanatban képtelen voltam reálisan látni a dolgokat. Azt hittem hogy ezután hogy megkapott le fog koptatni, de ugyanúgy irkál, mint korábban. Mit akar tőlem, ha kapcsolatot nem szeretne?2022. júl. 21. 14:47
11/12 anonim válasza:
Jaj, hagyjuk már ezt a hirtelen felindulást. Fogadok, hogy ha ma előállna ugyanez a helyzet, ugyanúgy lefeküdnél vele.
12/12 anonim válasza:
Arról ne beszéljünk hogy ő milyen ember..,de te végig tudtad hogy barátnője van,mégis állandóan talalkozgattál vele.Neked hogy esne ez fordítva? Mert gondolom elmondani senki nem fogja ezt a lánynak..
Én megértelek hogy vágyakozol utána és többet érzel iránta,de ott megszünt az erkölcs,amint eszébe jutott más lányt megcsókolni,nemhogy lefeküdni vele.
Ráadásként megmondta hogy ő neki a barátnője kell,akkor nem értem miért akarsz még tőle bármit is.
A legegyszerűbb ha békén hagyjátok egymást,főleg azt a lányt aki ebből az egészből sérült a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!