Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a másik felé való "odafordulás" egy szerelem kezdetén?
Figyelt kérdés
Mármint átvitt értelemben, és nem fizikailag csak, hogy arra fordulsz, amerre a másik van.2022. aug. 20. 21:52
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire nem vagy képes rájönni saját magadtól, kérdező, akkor hagyjad a francba az egész párkapcsolat-témát, mert egyszerűen nem való a magadfajtáknak.
3/7 A kérdező kommentje:
2 szerintem, ha ennyire bunkó vagy, akkor hagyjad a francba az egész gyk-s kommentelést, mert egyszerűen nem való a magadfajtáknak.
2022. aug. 20. 22:15
4/7 anonim válasza:
Nyilván ha beszélgettek szembe néz , et alap nevelés
6/7 A kérdező kommentje:
4
odaírtam, hogy nem erre célzok, hanem átvitt értelemben!
2022. aug. 20. 22:34
7/7 anonim válasza:
Azt, hogy figyelsz rá, nem csak nézel ki a fejedből és bólogatsz, amikor mond valamit, hanem meg is hallod és reagálni is tudsz arra, odaillően. Meg hogy próbálod visszatükrözni, viszonozni a gesztusait (nem csak verbális vagy nonverbális gesztusokra gondolok, hanem pl ha elhív kávézni, te visszahívod, ha megajándékoz téged vmi aprósággal, te azt valamiképpen viszonzod, stb.). Nekem még azt is jelenti, hogy igyekszem a másikhoz mindenféle (tehát se pozitív, se negatív) előítélet nélkül hozzáállni, ami amúgy nem csak nekem, de szerintem sokaknak baromi nehéz tud lenni. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, kérdező, nekem ezek jutottak eszembe az odafordulásról. Ennél átvittebb értelemben szerintem csak valami ezomokus tudna a témáról értekezni. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!