Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha két ember szereti egymást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ember szereti egymást, de nem lehetnek együtt, megérzi az egyik, hogy a másik gondol rá?

Figyelt kérdés
vagy ez csak mítosz? nem ilyen ezohablatyra gondolok, hanem arra, amikor vhogy zsigerileg érzed, hogy na igen...
2022. aug. 18. 19:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
95%
Úristen.
2022. aug. 18. 19:52
 2/48 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy érzed. Minden ilyen dolog tudományosan alaptalan f_szság.
2022. aug. 18. 19:54
 3/48 anonim ***** válasza:
80%
Azt érzed hogy hiányzik neked ő, meg valszeg ő is ezt érzi így ha ezt gondoljátok valszeg beigazolódik.
2022. aug. 18. 19:56
 4/48 A kérdező kommentje:

1 és 2, nem a brit tudósok igazolását kértem, nagyokosok.

saját tapasztalat, ha van ilyen...

3 igen, vmi ilyesmi.

2022. aug. 18. 19:58
 5/48 anonim ***** válasza:
93%
4. Az a baj ebbe, hogy ez csak azért van mert kölcsönös, nem azért mert valami másik dimenzióba átküldődnek a jelek.
2022. aug. 18. 20:03
 6/48 A kérdező kommentje:

5

de ki beszél itt más dimenziókról?

2022. aug. 18. 20:06
 7/48 anonim ***** válasza:
93%

Sokak szerint ez úgy működik hogy szerintük megérzik, de itt nincs megérzés, csak ugyan azt érzi mind a kettő és sokaknak ez már elég bizonyíték arra, hogy van ilyen xd

Ezek általába éteren vagy valami hasonlón valósulnak meg az ilyenek szerint ezé xd

2022. aug. 18. 20:08
 8/48 anonim ***** válasza:
91%

Ez szerintem még egy ideális kapcsolatban sincs így.

Persze véletlenek vannak. Nekem is volt hogy az aktuális kiszemeltemmel álmodtam mikor épp ő is velem. De mivel én kb minden nap ezért nem nagy szám. Mint mikor pont akkor írok a barátomnak mikor ő is akar. Vagy akkor ír rám, mikor épp gondolok rá (Mivel mindig gondolok rá nem nagy egybeesés)

2022. aug. 18. 20:08
 9/48 anonim ***** válasza:
92%

Rájöttem egy qrva nagy igazságra. Lángelme vagyok, tudom... Jah, neem...

Ha kölcsönös a szerelem, akkor megtalálják a felek a módját, hogy együtt legyenek.

Minden más rizsa és vágyakozás.

2022. aug. 18. 20:09
 10/48 A kérdező kommentje:

9

igen, kb. az egybites agyúak gondolják azt, h. ez ilyen marha egyszerű!

2022. aug. 18. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!