Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember szereti egymást, de nem lehetnek együtt, megérzi az egyik, hogy a másik gondol rá?
1 és 2, nem a brit tudósok igazolását kértem, nagyokosok.
saját tapasztalat, ha van ilyen...
3 igen, vmi ilyesmi.
5
de ki beszél itt más dimenziókról?
Sokak szerint ez úgy működik hogy szerintük megérzik, de itt nincs megérzés, csak ugyan azt érzi mind a kettő és sokaknak ez már elég bizonyíték arra, hogy van ilyen xd
Ezek általába éteren vagy valami hasonlón valósulnak meg az ilyenek szerint ezé xd
Ez szerintem még egy ideális kapcsolatban sincs így.
Persze véletlenek vannak. Nekem is volt hogy az aktuális kiszemeltemmel álmodtam mikor épp ő is velem. De mivel én kb minden nap ezért nem nagy szám. Mint mikor pont akkor írok a barátomnak mikor ő is akar. Vagy akkor ír rám, mikor épp gondolok rá (Mivel mindig gondolok rá nem nagy egybeesés)
Rájöttem egy qrva nagy igazságra. Lángelme vagyok, tudom... Jah, neem...
Ha kölcsönös a szerelem, akkor megtalálják a felek a módját, hogy együtt legyenek.
Minden más rizsa és vágyakozás.
9
igen, kb. az egybites agyúak gondolják azt, h. ez ilyen marha egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!