Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember szereti egymást, de nem lehetnek együtt, megérzi az egyik, hogy a másik gondol rá?
Figyelt kérdés
vagy ez csak mítosz? nem ilyen ezohablatyra gondolok, hanem arra, amikor vhogy zsigerileg érzed, hogy na igen...2022. aug. 18. 19:51
41/48 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy érzed a másikat. Én olyan emberrel voltam már így, akivel személyesen nem is ismertük egymást. Nem egy velem kapcsolatos tettét éreztem, megéreztem.
42/48 Sunshinedoll válasza:
#40 én is péntek 13-án születtem!!! :D utólag is isten éltessen :)
43/48 anonim válasza:
Azt hiszem igen. Bár nem tudom mennyire van alapom azt hinni, hogy gondol rám, de ha jól értelmezem a dolgokat, akkor van. Akkor pedig sokszor megéreztem, hogy gondol rám. Sokszor történt, hogy már napok, hetek óta eszembe sem jutott, és minden előzmény nélkül hirtelen másra sem tudtam gondolni csak rá. Ilyenkor nem egyszer még aznap vagy másnap jelentkezett is.
44/48 anonim válasza:
Mostanában is nagyon erősen itt jár az agyamban valami miatt, csak sajnos keresni nem keres...
45/48 anonim válasza:
Ójajj, nincs itt semmiféle extra dolog. Valószínűleg a kérdező egy nős pasiba zúgott bele, akinek gyereke, családja van és hülyíti őt égbe világba. Felejtsd el a csávót és keress magadnak egy olyan partnert, aki elérhető mind fizikálisan, mind érzelmileg, mert egy ilyen se veled se nélküled kapcsolat felőröl és tönkretesz. Ne keresd a spirituális dolgokat, hogy amikor az asszonyt dugja akkor pont te jutsz az eszébe, mert akkor te pont rágondoltál. Szerintem te is tudod, hogy nevetséges ezt hinni.
47/48 anonim válasza:
Én mindig érzem, hogy a behajtó hivatal gondol rám, 1x nem jött meg egy csekk kaptam egy ajánlott levelet hogy 50 ezer ft xD és az a levél is késett pár hónapot, tehát lejárt a határideje, emiatt elengedték a bírságot és csak a rendes összeget kellet fizetni, de milyen arik, ilyen szerelmes levelekkel.
48/48 anonim válasza:
Létezik. Megerősítésként érdemes megkérdezni a másiktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!